Ο Άγιος Βασίλης εξοργίζει την κοινότητα του Battlefield 2042

Η κυκλοφορία του Battlefield 2042 δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα. Δεκάδες τεχνικά προβλήματα και παράπονα για το περιεχόμενο, είναι μερικά από τα θέματα που προέκυψαν. Ο νέος τίτλος της DICE δεν έλαβε θετική ανταπόκριση από την κοινότητα του Battlefield.

Η εταιρεία ξεκίνησε να διορθώνει τα προβλήματα με patches, αλλά ξέσπασαν νέα, διαφορετικού τύπου. Τώρα, η κοινότητα εξοργίστηκε εξαιτίας της προσέγγισης κάποιων νέων cosmetics.

“Father Winter”

Συγκεκριμένα, ένα skin που εμφανίστηκε οδήγησε σε πολλά αρνητικά σχόλια από κοινό. Πρόκειται για στολή του Άγιου Βασίλη, με την ονομασία “Father Winter”. Είναι ένα κοστούμι για τον specialist Pyotr Boris Guskovsky και μπορείτε να το δείτε παρακάτω.

Το βασικό θέμα που προκύπτει έχει να κάνει με το ύφος. Το Battlefield παραδοσιακά ακολουθεί πιο «σκοτεινούς» τόνους και το skin αυτό, λέει η κοινότητα, δεν ταιριάζει. Σύμφωνα με τον κόσμο που εκφράζει τα παράπονά του, αυτή η στολή θα ταίριαζει στο Fortnite ή στο Warzone, όχι στο Battlefield.

Και, δεν μπορούμε να πούμε πως τα παράπονα δεν έχουν βάση… Το Battlefield 2042 παρουσιάζει έναν κατεστραμμένο φουτουριστικό κόσμο εν μέσω πολεμικής σύρραξης. Άρα, όπως λένε οι fans, ένας τύπος ντυμένος Άγιος Βασίλης είναι τουλάχιστον παράταιρος στο setting.

Φαίνεται πως η DICE προσπαθεί να διατηρήσει το βαρύ ύφος της σειράς, αλλά να εκμεταλλευτεί παράλληλα το σύγχρονο καρτουνίστικο στιλ. Δυστυχώς, φαίνεται πως δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.

https://twitter.com/BFBulletin/status/1466335790900912135?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1466335790900912135%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.eurogamer.net%2Farticles%2F2021-12-02-battlefield-2042-is-getting-a-santa-claus-skin-and-players-hate-it

Τα νέα patches πράγματι διορθώνουν αρκετά προβλήματα, αλλά εμφανίζονται και κάποια καινούργια. Αρκετός κόσμος αναφέρει πως δεν μπορεί καν να συνδεθεί στους servers, μετά τα updates. Επίσης, η κοινότητα του Battlefield αναφέρει πως στα PC σταματά να λειτουργεί η στόχευση με το ποντίκι. Η DICE έχει δηλώσει πως είναι ενήμερη για τα νέα αυτά προβλήματα. Περιμένουμε νεότερες διορθώσεις.

Το Battlefield 2042 είναι αξιόλογο στον πυρήνα του, αλλά τα προβλήματα είναι τόσα πολλά που δεν το αφήνουν να λάμψει. Επίσης, κάποιες επιλογές της εταιρείας σχετικά με τη δομή είναι αμφιλεγόμενες. Όπως και να ‘χει, δεν θα μείνει στην ιστορία ως το πιο επιτυχημένο Battlefield, μάλλον…

Στο Twitter, η DICE απαντά για τα skins και για τα υπόλοιπα προβλήματα -όχι πάντα ικανοποιητικά.