Το PlayStation κλείνει τη χρονιά με μεγάλες προσφορές

Το 2021 πλησιάζει στο τέλος του. Ήταν μια χρονιά με αρκετά παιχνίδια και μερικές δυνατές αποκλειστικότητες για το πρώτο έτος του PS5. Τώρα, η Sony για να γιορτάσει τα Χριστούγεννα και το κλείσιμο της χρονιάς, ρίχνει τις τιμές για πολλούς τίτλους. Στο PS Store, θα βρείτε προσφορές για πολλά πολύ αξιόλογα παιχνίδια του PlayStation.

Μερικά παραδείγματα τίτλων που έχουν λάβει έκπτωση: Days Gone, Assassin’s Creed Valhalla, Watch Dogs Legion, Jurassic World Evolution.

Oι τίτλοι είναι πάρα πολλοί, και μάλιστα μερικές προσφορές ρίχνουν σημαντικά τις τιμές πώλησης. Θα βρείτε, για παράδειγμα, το Marvel’s Spider-Man και το Assassin’s Creed Valhalla στη μισή τιμή. Η Deluxe Edition του Watch Dogs Legion έχει λάβει έκπτωση 70% ενώ το Jurassic World Evolution έχει μείωση τιμής στο 85%.

Φυσικά, θα βρείτε πολλά ακόμα παιχνίδια σε πολύ χαμηλές τιμές. Κάποιοι τίτλοι έχουν φτάσει τιμές κάτω των 10 ευρώ. Στη λίστα περιλαμβάνονται νέα και παλιότερα παιχνίδια, για όλα τα γούστα και κάθε ηλικία. Μπορείτε να παίξετε παλιότερα παιχνίδια που σας έχουν ξεφύγει δίνοντας από 5 έως 10 ευρώ.

όπως και να ‘χει, είμαστε σίγουροι πως θα βρείτε κάτι ενδιαφέρον στη λίστα των εκπτώσεων. Η προσφορά του PlayStation ονομάζεται “End of Year Deals” και θα τη βρείτε στο PS Store. Για να δείτε μια λίστα όλων των τίτλων που είναι σε έκπτωση, επισκεφτείτε το PS Blog εδώ.

Για να δείτε όλα τα παιχνίδια και τις νέες τους τιμές, πατήστε εδώ για να μεταβείτε στο PS Store και τις προσφορές του PlayStation. Η προσφορά είναι ήδη online και θα διαρκέσει μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου. Λίγο πριν από τα Χριστούγεννά δηλαδή, οπότε ώρα να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας (ή στους δικούς σας ανθρώπους)!

Υπενθυμίζουμε πως τον Δεκέμβρη περιμένουμε και μια μεγάλη ανακοίνωση για κάποιο remake του PlayStation.