Πότε έρχεται το Google Pixel Watch

Το Google Pixel Watch, ένα έξυπνο ρολόι που φημολογείται εδώ και καιρό, που θα συνοδεύει τη πλατφόρμα Wear OS, μπορεί τελικά να κάνει το ντεμπούτο του το 2022.

Μια νέα αναφορά από το Insider, η οποία επικαλείται που έχει εργαστεί στο project, ισχυρίζεται ότι το Pixel Watch θα φτάσει το 2022. Η αναφορά δεν παρέχει λεπτομέρειες για το πότε ακριβώς μέσα στο έτος.

Παρά τη χρήση της σειράς smartphone της Pixel για να παρουσιάσει την πιο πρόσφατη έκδοση του λογισμικού Android της, η Google δεν έφτιαξε ποτέ ένα έξυπνο ρολόι για το σύστημα Wear OS. Η νέα αναφορά λέει ότι αυτό το νέο έξυπνο ρολόι θα αναδείξει τα καλύτερα χαρακτηριστικά του.

Το smartwatch, προσθέτει η πηγή, δεν είναι συνδεδεμένο με το Fitbit, το οποίο αγόρασε η εταιρεία νωρίτερα φέτος.

Μια άλλη πηγή που μίλησε στο The Verge είπε ότι η συσκευή αναμένεται να κοστίσει περισσότερο από τη σειρά προϊόντων της Fitbit και θα μπορούσε να ανταγωνιστεί τη σειρά συσκευών Apple Watch.

Δεν γνωρίζουμε πολλά για το ποιες λειτουργίες θα πρέπει να περιμένουμε, αλλά αυτές οι νέες αναφορές υποστηρίζουν ότι θα διαθέτει παρακολούθηση καρδιακών παλμών και βασική παρακολούθηση βημάτων. Θα χρειαστεί κάτι περισσότερο από αυτό, ωστόσο, για να ανταγωνιστεί το Apple Watch.

Η Google δεν έχει σχολιάσει δημόσια την αναφορά. Θεωρείται απίθανο βέβαια να συμβεί αυτό πριν από το Google IO 2022 τον Μάιο.