Το Animal Crossing στην πραγματική ζωή

Επινοητικός fan κατάφερε να κατασκευάσει μια έκδοση των εμβληματικών στο Animal Crossing cherry speakers, τα οποία είναι πλήρως λειτουργικά.

Από την αρχική κυκλοφορία του Animal Crossing: New Horizons τον Μάρτιο του 2020, έχει διαμορφωθεί μια αφοσιωμένη και φανατική βάση fans. Η βάση αυτή περιλαμβάνει γνωστ@ς gamers, διασημότητες, όπως τον Elijah Wood ακόμη και πολιτικούς, όπως την Alexandria Ocasio-Cortez, οι οποίοι το χρησιμοποιούν και ως τρόπο σύνδεσης με ένα μεγαλύτερο κοινό, καθιστώντας το ακόμη και πολιτιστικό φαινόμενο.

Η προσέλκυση μεγάλου κοινού οδήγησε λοιπόν στη δημιουργία τεράστιου όγκου περιεχομένου από αυτό. Μία από τις πιο δελεαστικές πτυχές του Animal Crossing: New Horizons στο σύνολό του λοιπόν, είναι οι πόροι που παρέχει το παιχνίδι, ώστε να μπορέσει ο καθένας να οραματιστεί ενδιαφέρουσες δημιουργίες εντός του παιχνιδιού.

Για παράδειγμα, παίκτες έχουν καταφέρει να αναδημιουργήσουν νησιά με θέμα τη Σαντορίνη, το Τόκιο, τον Harry Potter, όλο τον χάρτη της 1ης γενιάς Pokemon, αλλά και τη πόλη της Ballonlea της 8ης γενιάς.

Ένας fan πηγαίνοντάς το ένα βήμα παρακάτω, κατασκεύασε αντικείμενο του ACNH στη πραγματική ζωή, αναρτώντας το στο Reddit.

Χρήστης του Reddit με το όνομα Oomoo_Amazing κατασκεύασε μια πιστή έκδοση των cherry speakers. Να σημειωθεί πως το αντικείμενο κατασκευάζεται στον κόσμο του ACNH μέσα από συνταγή DIY που δίνει ο Tom Nook, αφού λάβει τα τρία πρώτα kit στέγασης για τους νέους κατοίκους που θα έρθουν στο νησί. Ο ρόλος των cherry speakers είναι να αναπαράγουν μουσική του K.K. και φαίνεται πως η κατασκευή τους από τον χρήση Oomoo_Amazing μπορεί να κάνει το ίδιο. Μάλιστα, τα ηχεία μπορούν να παίξουν ολόκληρο το soundtrack του ACNH και δεδομένου ότι φιλοξενεί την πιο χαλαρωτική μουσική της Nintendo, τα cherry speakers θα είναι τέλεια για τη διαμόρφωση ενός ήρεμου περιβάλλοντος.

Σε κάθε περίπτωση, είναι εκπληκτικό να βλέπεις πώς η δημοτικότητα του Animal Crossing: New Horizons συνεχίζεται, με τόσους πολλούς χρήστες να είναι ακόμα ενεργοί και να μοιράζονται τόσο εντυπωσιακό περιεχόμενο, συνειδητοποιώντας ότι μάλλον θα καταφέρει να διατηρήσει την επιτυχία του για αρκετά χρόνια.