Επιστρέφει ο Sonic με νέα ταινία και ένα παιχνίδι

Τα Game Awards πρόκειται να φιλοξενήσουν το ντεμπούτο trailer για το Sonic 2 Movie, το επερχόμενο sequel της κωμωδίας δράσης του 2020.

Ο επίσημος λογαριασμός της ταινίας στο twitter παραποίησε την αφίσα της ταινίας, η οποία παραπέμπει οπτικά στο παιχνίδι του 1992.

Βλέπουμε τον Tails, ο οποίος ήδη από την πρώτη ταινία ξέραμε πως θα εμφανιζόταν σε αυτό το σίκουελ, με το αεροπλάνο-προπέλα, το Tornado, και τον Sonic να σκαρφαλώνει στην κορυφή του. Μπορούμε επίσης, να διακρίνουμε τον Dr. Eggman που υποδύεται, και πολύ καλά μάλιστα, ο Jim Carrey, να βρίσκεται υπό τον έλεγχο ενός hovercraft.

Ο λογαριασμός Game Awards ακολούθησε με μια ανακοίνωση ότι το τρέιλερ θα παρουσιαστεί από τους Jim Carrey και Ben Schwartz και θα περιλαμβάνει μια “πρώτη ματιά στο επόμενο παιχνίδι Sonic”. Τα Game Awards ξεκινούν σήμερα, Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου στις 8 μ.μ. ET (2.30 ξημερώματα Παρασκευής για την Ελλάδα). Το Sonic 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Απριλίου 2022.

Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί το γεγονός πως ο Sonic είναι από τις ισχυρότερες gaming φυσιογνωμίες, καθώς πάνω κάτω με αυτόν άρχισαν όλα. Το Sonic 2 είναι μια έξυπνη, αλλά παράλληλα ανάλαφρη χιουμοριστική ταινία, που θα εκπληρώσει τις προσδοκίες των fans που μεγάλωσαν με τον χαρακτήρα, ενώ το νέο παιχνίδι Sonic βρίσκεται στα σκαριά και μάλλον θα κάνει το ντεμπούτο του στην επετειακή εκδήλωση της Saga που προγραμματίζεται το 2022. Οι λεπτομέρειες επί του παρόντος σχετικά με το έργο είναι ελάχιστες, αφού βλέπουμε ένα σύντομο teaser, αλλά αυτό μάλλον θα αλλάξει σύντομα.