Ανελέητο τρολάρισμα για ένα Silent Hill

Είναι το Abandoned ένα νέο Silent Hill; Παίζει ο Norman Reedus σε έναν νέο, κρυφό τίτλο της ξεχασμένης σειράς; Ο ηθοποιός, που πρωταγωνιστούσε στο Silent Hills του Kojima, το αδικοχαμένο παιχνίδι του franchise, έχει ήδη αναρτήσει teasers σχετικά με το Silent Hill στα social media. Όλο το φιάσκο με την Blue Box έχει οδηγήσει σε δεκάδες φήμες για μια αναβίωση, ενώ έχουν προκύψει κι άλλες από διαφορετικές πηγές. Η βιομηχανία «βουίζει» εδώ και καιρό και πολύ συχνά αναφέρεται το Silent Hill και δημιουργούνται εντυπώσεις και φήμες, αλλά στο τέλος δεν έχουμε τίποτα σχετικό.

Πολύς κόσμος θεωρούσε ότι τα The Game Awards θα ήταν μια καλή στιγμή για την ανακοίνωση ενός μυστικού πρότζεκτ στον κόσμο του Silent Hill. Και μάλιστα, πράγματι, ο τίτλος “Silent Hill” αναφέρθηκε μερικές φορές. Μία, όμως, ήταν σκέτο τρολάρισμα.

Ο σκηνοθέτης, Guillermo del Toro, εμφανίστηκε κάποια στιγμή σε βίντεο για να προλογίσει την παρουσίαση της νέας του ταινίας, Nightmarte Alley και για να ανακοινώσει τον νικητή του βραβείου για το Best Art Direction. «Ξέρετε, ένα franchise του οποίου το art direction λατρεύω είναι το Silent Hill. Ελπίζω να δούμε ένα νέο» είπε ο del Toro και άναψε φωτιές.

Ο ίδιος συμμετείχε στην ανάπτυξη του Silent Hills με τον Hideo Kojima και κανείς δεν ξέρει αν πρέπει να λάβει το σχόλιο ως «πείραγμα», ως τρολάρισμα, ως teaser για επικείμενη επιστροφή της σειράς ή ως οτιδήποτε άλλο.

Ακόμα, την εμφάνιση του del Toro προλόγισε ο Hideo Kojima και… το σκηνικό φαίνεται τουλάχιστον παράξενο.Οι φήμες συνεχίζουν να κυκλοφορούν και κάτι τέτοιες κινήσεις τις ενισχύουν ακόμα περισσότερο. Αν πράγματι υπάρχει νέο παιχνίδι της σειράς, δώστε το επιτέλους. Αν δεν υπάρχει, αφήστε το franchise να «κοιμηθεί». Μην παίζετε έτσι.