Ένα δωρεάν παιχνίδι κάθε ημέρα στο Epic Games Store – Παράξενο το πρώτο δώρο

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και η Epic Games αρχίζει τις εορταστικές της ενέργειες, δίνοντας ένα δωρεάν παιχνίδι κάθε ημέρα. Το σύστημα της προσφοράς έχει ως εξής: τα δώρα είναι μυστικά μέχρι να γίνουν διαθέσιμα, άρα παίρνουμε ένα δωρεάν παιχνίδι την ημέρα και όταν αυτό σταματήσει να δίνεται χωρίς χρέωση, έρχεται το επόμενο.

Ο πρώτος τίτλος που δίνεται δωρεάν στο Epic Games Store είναι το Shenmue 3, μια παράξενη αρχή σίγουρα. Πρόκειται για το τρίτο παιχνίδι της θρυλικής σειράς του Yu Suzuki, που κυκλοφόρησε μετά από πολλές δυσκολίες και από ένα χρονικό διάστημα σχεδόν 20 χρόνων μετά το δεύτερο Shenmue. Ο τρίτος τίτλος της σειράς συνεχίζει από εκεί που τελείωσε ο προηγούμενος, και μας βάζει στον ρόλο του Ryo Hazuki που προσπαθεί να βρει τον δολοφόνο του πατέρα του για να πάρει εκδίκηση.

Το Shenmue 3 είναι ένα μνημείο μιας παλιότερης εποχής, με μηχανισμούς που έρχονται αυτούσιοι από τότε και δεν έχουν εκσυγχρονιστεί όσο θα έπρεπε. Τα προηγούμενα δύο παιχνίδια έφεραν δεκάδες καινοτομίες και πήγαν το μέσο πολλά βήματα μπροστά, ενώ το τρίτο δεν κάνει κάτι παρόμοιο και δεν προσπαθεί καν. Όπως και να ‘χει, πάντως, είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με πλούσια ιστορία. Σίγουρα, όμως, παράξενη επιλογή για λανσάρισμα της εορταστικής περιόδου στο κατάστημα της Epic. Θα περιμέναμε κάτι πιο εμπορικό, ένα παιχνίδι που θα έπιανε μεγαλύτερο κοινό.

Για να αποκτήσετε το Shenmue 3 δωρεάν πατήστε εδώ, και μετά κρατήστε το για πάντα στη βιβλιοθήκη σας. Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 18:00 σήμερα 17 Δεκεμβρίου, όταν και θα ανακοινωθεί ο επόμενος δωρεάν τίτλος.