Το LG ultragear επίσημος συνεργάτης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος League of Legends

Η LG Electronics (LG) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα League of Legends (LEC) για τις σεζόν 2022 και 2023, ως Official Display Partner της διοργάνωσης. Η συμφωνία αυτή φέρνει τις οθόνες gaming LG UltraGear στο επίκεντρο του παγκόσμιου τουρνουά, όταν ξεκινήσει η σεζόν στις 14 Ιανουαρίου, εξασφαλίζοντας στους συμμετέχοντες εξαιρετικά ομαλό και responsive gameplay.

Το LEC είναι ένας διαγωνισμός στον οποίο δέκα εξειδικευμένες ομάδες των πέντε παικτών League of Legends, ανταγωνίζονται για την υπεροχή στο “league” τους. Η διοργάνωση ιδρύθηκε από τη Riot Games, ως ένα επαγγελματικό πρωτάθλημα στην Ευρώπη για το δημοφιλές παιχνίδι multiplayer battle arena. Καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά, η LG θα είναι, επίσης, χορηγός εκδηλώσεων όπως το “Replays” και το must-see γεγονός, “Match of the Week”.

Η νέα αυτή διετής συνεργασία με την LEC αναμένεται να βοηθήσει την LG στο να ενισχύσει περαιτέρω την ήδη σημαντική παρουσία της στα esports, παγκοσμίως. Η δυνατή σχέση του brand LG UltraGear με την gaming κοινότητα δημιουργήθηκε με την πάροδο του χρόνου, τόσο μέσω της παρουσίασης προϊόντων αιχμής που καλύπτουν τις ανάγκες των gamers, όσο και μέσω της δυναμικής παρουσίας των LG UltraGear σε όλες τις σημαντικές διοργανώσεις esports. Χάρη στις τεχνολογίες LG, που προσφέρουν αστραπιαία γρήγορο χρόνο απόκρισης, ακριβή χρώματα και υπέροχη αντίθεση, οι οθόνες LG UltraGear έχουν επιλεχθεί από gamers σε όλο τον κόσμο, που απολαμβάνουν σε αυτές ανάλυση 4K και τεχνολογία Nano IPS με χρόνο απόκρισης 1ms Gray-to-Gray (GTG)1.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που αναλαμβάνουμε έναν τόσο σημαντικό ρόλο σε έναν από τους πιο δημοφιλείς διαγωνισμούς esports στον κόσμο», δήλωσε ο Seo Young-jae, επικεφαλής του IT Business Unit της LG Electronics Business Solutions Company. «Ανυπομονούμε να δούμε τις οθόνες μας να δοκιμάζονται από τους κορυφαίους παίκτες του LEC, ώστε να μπορούμε να συνεχίσουμε να παρέχουμε προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πιο απαιτητικών gamers».

Οπαδοί των esports από όλον τον κόσμο μπορούν να παρακολουθήσουν όλη τη δράση, συμπεριλαμβανομένων των μεταδόσεων των παιχνιδιών και των τελευταίων ενημερώσεων του προγράμματος, στο lolesports.com. Ακολουθήστε τον επίσημο λογαριασμό Twitter @UltraGearGaming για να λάβετε μέρος σε ένα social media event και να κερδίσετε βραβεία, συμπεριλαμβανομένων και προϊόντων UltraGear.