Μεγάλα ονόματα ηθοποιών στη νέα ταινία του Wes Anderson στο Netflix

O Anderson μεταφέρει άλλο ένα έργο του Roald Dahl στις οθόνες μας.

Ο Wes Anderson σχεδιάζει τη μεταφορά του έργου του Roald Dahl με τίτλο «The Wonderful Story of Henry Sugar» στις οθόνες μας και πρόσφατα πρόσθεσε τρεις νέους και πολύ αγαπητούς από το κοινό ηθοποιούς στο καστ, τους Ralph Fiennes, Dev Patel, Ben Kingsley που ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Cumberbatch στην επερχόμενη αυτή ταινία του Netflix.

Το The Wonderful Story of Henry Sugar είναι ένα σύντομο διήγημα που δημοσιεύτηκε σε ομώνυμη συλλογή το 1977 από τον Roald Dahl. Ακολουθεί τον χαρακτήρα Henry Sugar όπως αναφέρεται και στον τίτλο, έναν πλούσιο άνδρα με πάθος για τα τυχερά παιχνίδια που κυριαρχεί στην τέχνη να βλέπει μέσα από τραπουλόχαρτα για να ανακαλύψει τι υπάρχει στο την άλλη πλευρά και την πρόβλεψη του μέλλοντος μέσω του διαλογισμού.

Ο Cumberbatch θα παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ οι ρόλοι των Fiennes, Patel και Kingsley δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί.

Το Netflix απέκτησε το The Roald Dahl Story Company πέρυσι, δίνοντας πρόσβαση στο κοινό σε όλα τα έργα του συγγραφέα, ενώ υπάρχει επίσης ένα live-action μιούζικαλ βασισμένο στη Matilda και μια σειρά κινουμένων σχεδίων βασισμένη στον Charlie and the Chocolate Factory από την Taika Waititi, με επίκεντρο το Oompa.

Ο Wes Anderson σκηνοθέτησε προηγουμένως μια ταινία βασισμένη στο μυθιστόρημα του Dahl το «Fantastic Mr. Fox», το οποίο κυκλοφόρησε το 2009. Η ταινία κινουμένων σχεδίων stop-motion έχει τις φωνές των George Clooney, Meryl Streep, Bill Murray και Willem Dafoe.