Η αναβίωση του Star Wars Galaxies γιορτάζει 7 μήνες επιτυχίας

Μια αναβίωση των Star Wars Galaxies καθοδηγούμενη από τους θαυμαστές συνεχίζεται δυναμικά εδώ και επτά μήνες και εισέρχεται στο 2022 με μεγάλα σχέδια επέκτασης, ανανέωσης και ακόμη και προσθήκης πρωτότυπου περιεχομένου στο πιο cult επιτυχημένο MMO του 2003.

Το Star Wars Galaxies Restoration 3 έχει δει πολλές αναβαθμίσεις διακομιστή και διορθώσεις σφαλμάτων από τότε που κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάιο.

Υπάρχουν περίπου 11.421 λογαριασμοί, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει 12.207 χαρακτήρες – πολύ πιο διαφορετικούς απ’ ότι στην αρχή του MMO, αλλά και αρκετά αξιόλογους.

Το Star Wars Galaxies είναι διαβόητο για την εφαρμογή μιας κατευθυνόμενης από τους παίκτες οικονομία στα MMOs και η ομάδα του Restoration 3 έχει επικεντρωθεί σε αυτό, ενσωματώνοντας προηγούμενα είδη ανταμοιβής και μηχανικής στο σύστημα χειροτεχνίας, μεταξύ άλλων αλλαγών στα συστήματα του MMO.

Το σχέδιο τους είναι να εφαρμόσουν περισσότερο περιεχόμενο από το αρχικό παιχνίδι στο άμεσο μέλλον, συμπεριλαμβανομένης της κατηγορίας Jedi, και να ενσωματώσουν goals για την πρόοδο της κοινότητας, όπου ολοκληρώνοντας ένα στόχο, θα ξεκλειδώνουν νέο περιεχόμενο για τους παίκτες.

Ειδικότερα, το 2022, σχεδιάζουν να προσθέσουν τον πλανήτη Mustafar, περισσότερα είδη παικτών και τη διαδικασία μυστικού ξεκλειδώματος για την τάξη των Jedi.

Μπορείτε να βρείτε το Star Wars Galaxies Restoration III στην επίσημη ιστοσελίδα του, swgr.org.