Παίκτης του Minecraft κατασκευάζει την γυάλινη γέφυρα του Squid Game

Ένας παίκτης του Minecraft κατάφερε να αναδημιουργήσει ένα από τα πιο αξιομνημόνευτα παιχνίδια του Squid Game, τη γυάλινη γέφυρα. Ακριβώς όπως στην σειρά, είναι σχεδόν αδύνατο να την διασχίσει κανείς με την πρώτη φορά, εκτός και αν ο παίκτης αφήσει κάποιους φίλους του να προηγηθούν.

Δεν είναι καινούργιο ότι στους παίκτες του Minecraft αρέσει να αναδημιουργούν μερικές από τις αγαπημένες τους ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και ακόμη και άλλα βιντεοπαιχνίδια σε νέα μορφή που μοιάζουν με pixel, αν και αυτό απαιτεί πολύ περισσότερη δουλειά.

Στο Squid Game, ένας παίκτης πρέπει να διασχίσει με ασφάλεια μια γέφυρα που αποτελείται από γυάλινα πάνελ. Σε κάθε βήμα του, πρέπει να επιλέξει αν θα πατήσει στο αριστερό ή στο δεξί γυαλί – το ένα θα υποστηρίξει το βάρος του παίκτη και το άλλο θα σπάσει κατά την επαφή τους και θα πεθάνει. Η τοποθέτησή τους είναι τυχαία, επομένως ο διαγωνιζόμενος έχει λίγες πιθανότητες να φτάσει μέχρι τη γραμμή του τερματισμού.

Ουσιαστικά, στο Minecraft η γέφυρα αναδημιουργήθηκε με γυάλινα blocks με pressure blocks, όπου μόνο τα μισά είναι συνδεδεμένα και θα καταστρέψουν τα μπλοκ από κάτω.

Οι παίκτες του Minecraft συνηθίζουν πάντα να λειτουργούν δημιουργικά για να προσθέτουν νέες δυνατότητες στο παιχνίδι, εφόσον είναι και το μεγαλύτερο παιχνίδι sandbox που κυκλοφόρησε ποτέ και αποτελεί πάντα μια πρόκληση για το τι και πως θα αναδημιουργηθεί ένα concept. Έχουν φτιαχτεί σχεδόν τα πάντα, από φωτορεαλιστικούς κόσμους μέχρι σκακιέρα που μπορεί να παιχτεί κανονικά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι άνθρωποι δημιουργούν προσαρμογές βίντεο του Squid Game. Το Roblox φιλοξενεί αυτήν τη στιγμή χιλιάδες Squid Game knockoffs και ένας τίτλος που ονομάζεται Crab Game ήταν ένας από τους πιο δημοφιλείς τίτλους του Steam πέρυσι, ενώ αυτή τη στιγμή που δημιουργείται η δεύτερη σεζόν του Squid Game, οι παίκτες περιμένουν να δουν αν θα λάβει οfficial adaptation.

Πηγή: https://gamerant.com/minecraft-squid-game-glass-bridge-working-video-clip/