Η Renata Glasc επιστρέφει στο League of Legends

Στις 16 Φεβρουαρίου κυκλοφορεί το patch 12.4 και θα φέρει μεγάλες αλλαγές τόσο στο League of Legends όσο και στο Teamfight Tactics. Με τις αλλαγές να έφτασαν πριν δύο μέρες (στη 1η Φεβρουαρίου) στους test servers σας δίνουμε μια πρώτη γεύση από όσα θα δείτε στα παιχνίδια σε δύο εβδομάδες από τώρα.

Η Renata Glasc, η Chem Baroness, είναι ο 159ος champion του League of Legends και θα έρθει στο Summoner’s Rift με το Patch 12.4! Η Renata Glasc είναι ένα Support και γόνος μιας οικογένειας μερικών εφευρετικών και ανιδιοτελών αλχημιστών του Ζάουν. Χάρη στην προνοητικότητα και την επιχειρηματική της δεινότητα, έχει εξελιχθεί σε μια από τις πιο σημαντικές φιγούρες της περιοχής. Φιλόδοξη και με μια εξελιγμένη τεχνολογικά κληρονομιά, σκοπεύει να ξεπεράσει τα σύνορα του Ζάουν.

Renata Glasc Abilities Rundown

Passive – Leverage Οι βασικές επιθέσεις της Reneta Glsc μαρκάρουν τους εχθρούς της και προκαλούν επιπλέον ζημιά. Η ζημιά από τις ικανότητες της Reneta απορροφά το mark και έτσι προκαλούν περισσότερη ζημιά.

Q – Handshake Η Renata Glasc στέλνει μια ρουκέτα από το βιονικό της χέρι που κάνει root στον πρώτο αντίπαλο που θα πετύχει. Μπορεί να ενεργοποιήσει ξανά την ικανότητα της για να πετάξει τον εχθρό προς συγκεκριμένη κατεύθυνση, προκαλώντας ζημιά στους αντιπάλους που θα πετύχει και κάνοντας stun αν ο εχθρός που εκτοξεύτηκε ήταν champion.

W – Bailout Η Renata Glasc δίνει στον εαυτό της και έναν σύμμαχο αυξημένη Attack Speed και Move Speed προς τους αντιπάλους. Αν ο σύμμαχος πετύχει ένα takedown σε αντίπαλο champion, η διάρκεια του buff κάνει reset. Αν ο σύμμαχος πεθάνει ενώ το Bailout είναι ακόμα ενεργό, η ζωή του αναπληρώνεται πλήρως αλλά καίγεται μέχρι θανάτου για 3 δευτερόλεπτα. Ο σύμμαχος μπορεί να σταματήσει το burn αν προλάβει να πάρει ένα takedown πριν πεθάνει.

E – Loyalty Program Η Renata Glasc εκτοξεύει χημικοτεχνικές ρουκέτες που δίνουν shield στους συμμάχους και προκαλούν ζημιά και slow στους αντιπάλους που βρίσκονται εκεί. Οι ρουκέτες προκαλούν τα ίδια effects γύρω της όταν χρησιμοποιεί την ικανότητα αλλά και μια έκρηξη στο max range.

R – Hostile Takeover H Renata Glasc απελευθερώνει ένα τοξικό σύννεφο που κάνει τους αντιπάλους να γίνουν Berserk, αυξάνοντας το Attack Speed τους και αναγκάζοντας τους να κάνουν βασικές επιθέσεις σε οτιδήποτε κοντά τους. Οι αντίπαλοι που έχουν γίνει Berserk έχουν ως πρώτο στόχο τους δικούς τους συμμάχους, μετά τις ουδέτερες μονάδες, μετά την ομάδα της Renata και τέλος την ίδια τη Renata.