Ξεπέρασε τα 5 εκατομμύρια πωλήσεις το πολυβραβευμένο game “It Takes two”

Η Hazelight Studios αποκάλυψε ότι έχουν πουληθεί περίπου πέντε εκατομμύρια αντίτυπα του It Takes Two.

Το It Takes Two κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2020 και έγινε αμέσως επιτυχία. Η πολυαναμενόμενη συνέχεια των προηγούμενων τίτλων του δημιουργού Josef Fares “Brothers” και “A Way Out”, το παιχνίδι πρόσφερε στους παίκτες μια από τις καλύτερες εμπειρίες co-op μέχρι τώρα. Στην πραγματικότητα, το παιχνίδι δεν παίζεται καθόλου σε λειτουργία single player. O μόνος τρόπος είναι να παίξετε split screen ή online co-op με έναν φίλο. Η ιστορία αφηγείται την ιστορία ενός παντρεμένου ζευγαριού που πρόκειται να χωρίσει, ώσπου γίνονται κούκλες και πρέπει να συνεργαστούν για να επιβιώσουν και να επιστρέψουν στην κόρη τους.

Η Hazelight κατάφερε να το κάνει μια εντυπωσιακή ιστορία με θέμα την επικοινωνία και την ανθρώπινη σύνδεση, κάτι που ήταν επίκαιρο και σχετικό σε αυτούς τους καιρούς.

Αποτέλεσε μια κριτική επιτυχία λοιπόν, και ενώ οι προηγούμενοι τίτλοι του Fares έχουν επίσης αναγνωριστεί, το It Takes Two πήγε σε άλλο επίπεδο. Κατέληξε στην κορυφή πολλών βραβείων Game of the Year, συμπεριλαμβανομένων των Top 10 Games του 2021 της Game Rant και The Game Awards.

Η Hazelight Studios αποκάλυψε επίσης, ότι το It Takes Two πούλησε πάνω από ένα εκατομμύριο αντίτυπα μέσα σε ένα μόνο μήνα μετά την κυκλοφορία του και έγινε πιο δημοφιλές όταν εμφανίστηκε στις προαναφερθείσες λίστες βραβείων.

Όσο για τη συνέχεια, η Hazelight Studios ανακοίνωσε ότι θέλει να μετατρέψει το It Takes Two σε ταινία και τηλεοπτική σειρά με τη βοήθεια των σεναριογράφων πίσω από το Sonic the Hedgehog. Το στούντιο βιντεοπαιχνιδιών εργάζεται επίσης σε ένα έργο έκπληξη, όπου ο director Fares υπόσχεται ότι θα ενθουσιάσει τον κόσμο. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν θα είναι ένα ακόμα παιχνίδι συνεργασίας ή περιπέτειας.