Αλλαγές στην Riot Games, νέο λογότυπο και press site

Η Riot Games, γνωστή από το δημοφιλές MOBA League of Legends, πραγματοποιεί μερικές αλλαγές αυτήν την περίοδο. Εκτός από αυτή που θα αναφέρουμε παρακάτω, ο Marc Merrill, συνιδρυτής και πρώην CEO της εταιρίας γίνεται ο νέος “president of games”, που σημαίνει πρακτικά ότι θα επιβλέπει όλους τους τίτλους της Riot όπως το LoL, το νεότερο Valorant, το Wild Rift και μερικά ακόμα projects που δεν έχουν ανακοινωθεί.

Ο ίδιος ο Merrill μάλιστα ανέφερε για τη νέα του θέση: “έχουμε αρκετά φιλόδοξους στόχους για την επόμενη φάση ανάπτυξης της Riot Games”, υποδηλώνοντας ότι στη Riot έρχονται και πιο ριζικές αλλαγές.

Πράγματι, οι ριζικές αλλαγές ξεκινούν από το 2022 και η Riot Games σε ανακοίνωσή της μας λέει ότι αλλάζει το λογότυπό της, ενώ λανσάρει και ένα νέο press site, το οποίο θα παρέχει στον τύπο πληροφορίες και υλικό προς δημοσίευση.

Συγκεκριμένα, στο δελτίο τύπου αναφέρονται τα εξής:

“Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως αρχής γενομένης από σήμερα, ανανεώνουμε το λογότυπο της Riot Games δίνοντας του νέα εμφάνιση σε όλα τα σημεία … Αυτές οι οπτικές ενημερώσεις δεν αλλάζουν την αποστολή ή τον σκοπό μας, καθώς φιλοδοξούμε να παραμείνουμε η εταιρεία παιχνιδιών που εστιάζει στους παίκτες, ενώ παράλληλα κάνει καλύτερη την εμπειρία του κάθε παίκτη.”

“Καθώς η Riot μπαίνει στην δεύτερη της δεκαετία, νιώσαμε πως αυτή ήταν η σωστή στιγμή να ανανεώσουμε και να επεκτείνουμε το οπτικό κομμάτι της Riot Games, έτσι ώστε να προετοιμαστούμε για τις μελλοντικές επιτυχίες. Η αλλαγή στο λογότυπο αποτελεί μια προσπάθεια για δημιουργία ενός οπτικού συστήματος με μεγαλύτερη συνοχή που περιλαμβάνει την δημιουργία πρωτότυπων/μοναδικών στοιχείων (όπως η τυπογραφία) που θα βοηθήσουν τους παίκτες να μας αναγνωρίζουν πιο εύκολα όπου εμφανιζόμαστε.”

Όλα τα ανανεωμένα λογότυπα και μοναδικά στοιχεία της Riot Games μπορούν να γίνουν download από την ολοκαίνουργια σελίδα για τα media, riotgamesmedia.com.