Το Pac-Man Museum+ υπόσχεται νοσταλγία, ξανά

Μια συλλογή από παιχνίδια της παιδικής μας ηλικίας θα μπουν σχεδόν αυτομάτως στο PC και τις κονσόλες, αφού δε θα χρειαστεί αρκετή ώρα μέχρι να φτάσουμε στο checkout του ηλεκτρονικού καταστήματος. Η συλλογή με τον αγαπημένο μας Pac-Man φτάνει στις 27 Μαΐου και η Bandai Namco αναλαμβάνει τη διάθεση.

Στο Pac-Man Museum+ θα περιλαμβάνονται 14 κλασικά και νέα παιχνίδια από τη σειρά Pac-Man: Pac-Man, Super Pac-Man, Pac & Pal, Pac-Land, Pac-Mania, Pac-Attack, Pac-in-Time, Pac-Man Arrangement, Pac-Man Championship Edition, Pac Motos, Pac’n Roll Remix, Pac-Man Battle Royale, και Pac-Man 256, χαρίζοντας άφθονες στιγμές νοσταλγίας.

Υπενθυμίζεται ότι το 2014 είχε κυκλοφορήσει το Pac-Man Museum Plus, και τώρα, προστίθενται μόλις 5 ακόμα τίτλοι προσελκύοντας ίσως τους συλλέκτες, με μια ευκαιρία να φέρουν το Pac-Man στο στόχαστρο και των νεότερων γενιών, που δεν έχουν γνωρίσει τη μοναδικότητα αυτών των παιχνιδιών.

Το Pac-Man Museum+ θα γίνει διαθέσιμο σε PS4, Nintendo Switch, PC, Xbox One και στις νέες κονσόλες PS5 και Xbox Series X.