Σειρά God of War εξετάζουν Sony και Amazon

Το παιχνίδι των gaming εταιριών παίρνει νέες διαστάσεις. Πολλά game studios και μεγάλες παραγωγές μικρής και μεγάλης οθόνης ενώνουν τις δυνάμεις τους τελευταία για να προσφέρουν περισσότερο υλικό που αγαπούν όχι μόνο οι λάτρεις του κινηματογράφου, αλλά και όσοι έχουν συνδεθεί με το περιεχόμενο.

Ο χώρος του gaming είναι μια εύκολη αφετηρία και από εκεί βλέπουμε να αντλείται αρκετό περιεχόμενο. Το Arcane είναι μια σειρά από το σύμπαν του League of Legends και σύντομα ενδέχεται να ακούσουμε τη φράση “this way boy” και στη μικρή οθόνη, αφού η Sony βρίσκεται σε συζητήσεις με την Amazon, για να φέρει το God of War στο Amazon Prime Video.

Βλέποντας τον ανταγωνισμό της η Sony δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια και φροντίζει να ασχολείται με πολλά πράγματα, όπως κάνει και η Microsoft. Πρόσφατο παράδειγμα είναι το Uncharted που ήρθε στη μεγάλη οθόνη με ηθοποιούς όπως ο Tom Holland που υποδύεται τον Nathan Drake. Με αυτήν την ταινία κατά νου, δεν είναι απίθανο η Sony να προσπαθεί με τον τρόπο της να αυξήσει τις μετοχές της με περισσότερο περιεχόμενο, δίνοντας τα δικαιώματα προβολής μιας τέτοιας σειράς στην πλατφόρμα streaming της Amazon.