Στο Exoprimal της Capcom πολεμάμε εξωγήινους δεινόσαυρους

Το παιχνίδι αναμένεται το 2023 από την Capcom και είναι ένας multiplayer τίτλος που λαμβάνει χώρα σε ένα εναλλακτικό 2040 όπου ο πλανήτης βρίσκεται σε κρίση. Όχι και τόσο μακριά αν κοιτάξει κανείς τα τωρινά γεγονότα.

Σε αυτό το game δεινόσαυροι πραγματικά πέφτουν από τον ουρανό, όπως μας δείχνει το εκτενές trailer της Capcom το οποίο έπαιξε πρώτο στο State of Play της Sony.

Το νέο IP της εταιρίας μας βάζει στο εσωτερικό προηγμένο exosuits σε μια προσπάθεια να εμποδίσουμε την εισβολή των δεινοσαύρων στη Γη. Το παιχνίδι χωρίζεται σε δύο ομάδες των 5 και στόχος είναι να εκτελέσετε το κάθε mission ταχύτερα από την αντίπαλη ομάδα. Η Capcom αναφέρει ότι το game είναι κατά βάση multiplayer, ωστόσο παρεμβάλλονται και αφηγηματικά στοιχεία κατά τη διάρκεια του gameplay, εξηγώντας τον κόσμο, τους εχθρούς αλλά και όλους τους διαθέσιμους χαρακτήρες του Exoprimal.

Το παιχνίδι κυκλοφορεί για PlayStation 4, PlayStation 5 το 2023. Περισσότερα μπορείτε να βρείτε στο επίσημο Facebook και Twitter του Exoprimal.