Δράση με αστείρευτη ταχύτητα στο F1 Manager 2022

Οι λάτρεις της Formula 1 και της δράσης που προσφέρει έχουν ακόμα έναν licensed τίτλο να περιμένουν φέτος, αφού πέρα από το γνωστό F1 game της Codemasters – και πλέον EA Games – έρχεται το F1 Manager 2022.

Ο τίτλος αναπτύσσεται από την Frontier Developments, η οποία ευθύνεται για παιχνίδια όπως το Jurassic World Evolution, το 1 και το 2 που σημείωσαν αρκετή επιτυχία στους κόλπους των φίλων του franchise.

Η εταιρία θα προσφέρει μεγάλο μέρος της πραγματικής εμπειρίας του να είσαι μάνατζερ μιας ομάδας της Formula 1. Στο παιχνίδι αναλαμβάνουμε 4 βασικούς τομείς. Το Career στο οποίο διαχειριζόμαστε μια από τις μεγάλες ομάδες, το The HQ, στο οποίο χτίζουμε την ομάδα μας, παρακολουθούμε τις επιδόσεις και επιβλέπουμε το προσωπικό.

Επιπλέον θα υπάρχουν τα: The Factory που σκοπός είναι να τελειοποιήσουμε το αυτοκίνητο της νέας σεζόν του 2022, ενώ στο The Race φτιάχνουμε τη στρατηγική που θα ακολουθήσουν οι οδηγοί και συνθέτουμε το πλάνο του αγώνα, από το σβήσιμο των φώτων, μέχρι και την καρό σημαία.

Λεπτομέρειες για τον τίτλο αναμένεται να ανακοινωθούν πριν το καλοκαίρι, όπου αναμένεται να κυκλοφορήσει το F1 Manager 2022 για PlayStation, PC και Xbox.