Η LG μοιράζει δώρα με κάθε Gaming OLED τηλεόραση

Εάν ψάχνετε την επόμενη τηλεόραση που θα κοσμήσει την κονσόλα ή τον gaming υπολογιστή του σαλονιού, τότε η LG ίσως έχει την κατάλληλη λύση.

Χάρη στη νέα προωθητική ενέργεια που ξεκίνησε στις 14 Μαρτίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Μαρτίου, οι φίλοι της LG μπορούν να ανακαλύψουν το πλήθος των προηγμένων τεχνολογιών που προσφέρει η OLED TV και QNED TV, με μια πιο ρεαλιστική εμπειρία ήχου.

H OLED TV, χάρη στα εκατομμύρια αυτοφωτιζόμενα pixels, παράγει το απόλυτο μαύρο, μοναδικές αντιθέσεις αποδίδοντας ένα αποτέλεσμα που τραβάει τα βλέμματα και αποτυπώνει πιστά το αρχικό όραμα του καλλιτέχνη και αποδίδει τα μέγιστα ακόμα και σε gaming εφαρμογές.

Το Dolby Atmos αποδίδει πολυδιάστατο ήχο surround, ενώ οι επαναστατικοί επεξεργαστές α7 Gen4 ΑΙ 4K και α9 Gen4 AI 4K χρησιμοποιούν αλγόριθμους deep-learning για την ανάλυση και βελτιστοποίηση του περιεχομένου, κάνοντας την ιδανική τηλεοπτική εμπειρία πανεύκολη και σχεδόν αυτόματη.

Με τεχνολογία Quantum Dot NanoCell η LG QNED βελτιώνει την αναπαραγωγή χρωμάτων για ακόμα πιο εντυπωσιακή εικόνα, ενισχυμένη φωτεινότητα και βαθύ μαύρο. Τα mini LED αποδίδουν πιο φωτεινή και καθαρή εικόνα, ενώ γύρω στις 2.500 μοναδικές ζώνες μείωσης φωτισμού επιτυγχάνουν ακριβή έλεγχο του οπίσθιου φωτισμού και εξαιρετικά υψηλό λόγο αντίθεσης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερο επίπεδο λεπτομέρειας και ακριβέστερη αναπαραγωγή χρωμάτων σε σχέση με τις συμβατικές LCD TVs.

Τα μοντέλα τηλεοράσεων που συμμετέχουν στην προωθητική ενέργεια είναι τα εξής: OLED83C14LA, OLED77G16LA, OLED77C15LA, OLED77C14LB, OLED77A16LA, OLED65G16LA, OLED65C15LA, OLED65C14LB, 86QNED916PA, 75QNED916PA και  65QNED916PA.

Με κάθε μια από τις παραπάνω τηλεοράσεις, η LG δίνει δώρο μια LG Eclair QP5 ή QP5W. Είναι μια μικρή σε διαστάσεις αλλά δυνατή sound bar, με ισχύ 320W, ήχο 3.1.2 καναλιών, Dolby Atmos και τεχνολογία Meridian, η οποία παρέχει λύσεις ήχου υψηλής απόδοσης. Η sound bar μπορεί επίσης να προσαρμόζει τον ήχο γύρω σας, για μια πιο ρεαλιστική εμπειρία ακρόασης.