Το Uncharted στο PC είναι ό,τι χρειάζεται η Sony αυτή τη στιγμή

Ο ερχομός των exclusives σε άλλες πλατφόρμες είναι κάτι που χαροποιεί όλες τις πλευρές. Αυτοί που έχουν ήδη ζήσει την εμπειρία του παιχνιδιού βλέπουν τον τίτλο τους να προτείνεται και σε άλλους ανθρώπους – φίλους τους, ενώ όσοι εν τέλει θα απολαύσουν το παιχνίδι, παύουν να έχουν τύψεις που δεν αγόρασαν την original κονσόλα.

Σε όποια πλευρά και αν ανήκετε, παιχνίδια όπως το Uncharted είναι μοναδικά και αξίζει να τα παίξουμε όλοι. Η Sony θα λανσάρει τη σειρά Uncharted: Legacy of Thieves Collection κάποια στιγμή προς τα μέσα του έτους στο PC και στην πλατφόρμα του Steam, ωστόσο μέχρι τώρα δε γνωρίζαμε το πότε θα συμβεί αυτό.

Η συλλογή αυτή των Uncharted αναπτύσσεται από την Iron Galaxy και θα έρθει ως port φυσικά στο PC και οι ημερομηνίες που αναφέρονται στη database του Steam αφορούν τον Ιούνιο, ενώ υπάρχει περίπτωση να το δούμε και το Φθινόπωρο. Η Iron Galaxy είναι ένα μόνο από τα ανεξάρτητα studios που υπάρχουν ακόμα στην αγορά που αρνείται να ενσωματωθεί με κάποια μεγάλη εταιρία, όπως συμβαίνει τελευταία στο χώρο και η συνεργασία της με τη Naughty Dog για το Uncharted ίσως τη φέρει σε πλεονεκτική θέση για μελλοντικές δουλειές της.

Για την Sony, αποτελεί ενδυνάμωση του brand της, που αντιστέκεται στον ανταγωνισμό του Xbox και της Microsoft η οποία προτάσσει μια ιδιαίτερα επιθετική πολιτική τα τελευταία χρόνια στο gaming, και η πλήρωση του PC με Sony exclusives, είναι ένας τρόπος η Ιαπωνική εταιρία να επεκταθεί και να ριζώσει βαθιά στους PC Gamers.