Νέο The Witcher μας ετοιμάζει η CD Projekt Red_

Η Πολωνική εταιρία ανάπτυξης του Cyberpunk 2077, CD Projekt Red έρχεται ξανά στο προσκήνιο με ένα νέο sequel στη σειρά παιχνιδιών The Witcher, η οποία αναμένεται σε άγνωστο χρονικό πλαίσιο.
Το άκρως ενδιαφέρον είναι πως το νέο παιχνίδι θα κάνει χρήση της μηχανής γραφικών Unreal Engine 5, φεύγοντας από την δική της REDengine, χάρη σε ένα πολυετές συμβόλαιο που υπέγραψε με την Epic Games.
Η νεότερη μηχανή γραφικών της Epic ξεχωρίζει για τις εξαιρετικές δυνατότητες, για τα ρεαλιστικά χαρακτηριστικά αλλά και για την ευκολία χρήσης της, κάνοντάς την έτσι την ιδανική πλατφόρμα ανάπτυξης ενός παιχνιδιού, και δη, στη σειρά The Witcher που τόσο πολύ περίμεναν πολλοί gamers.
We are not planning on making the game exclusive to one storefront.
— The Witcher (@witchergame) March 21, 2022
Η εταιρία ανάπτυξης επιβεβαίωσε επίσης ότι το επερχόμενο παιχνίδι δε θα είναι exclusive στο Epic store, και θα γίνει διαθέσιμο σε πολλές πλατφόρμες.