Πότε έρχεται το νέο Prince of Persia;

Ένα από τα μεγαλύτερα gaming events του κόσμου, η E3 δε θα έχει φυσική παρουσία (ίσως ούτε και ψηφιακή) και έτσι πολλοί game developers θα αρκεστούν να ανακοινώσουν τα παιχνίδια τους online.

Η Ubisoft είναι μια από αυτές και ετοιμάζει ένα δικό της showcase στο οποίο θα εμφανιστούν μερικοί ενδιαφέροντες τίτλοι.

Ο λόγος για το sequel του Immortals Fenyx Rising αλλά και το πολυαναμενόμενο Prince of Persia, με το πρώτο να έχει συγκεντρώσει αρκετά θετικά σχόλια από πολλούς gamers, ενώ το δεύτερο θα αποτελέσει φόρο τιμής σε ένα από τα καλύτερα franchise.

Μάλιστα αναφέρεται ότι η Ubisoft είναι αρκετά απασχολημένη όλο αυτό το διάστημα ετοιμάζοντας ούτε λίγο ούτε πολύ 20 συνολικά τίτλους, πολλοί από αυτούς sequels γνωστών παιχνιδιών, όπως το The Crew 3 που ενδέχεται να το δούμε στο ίδιο event.

Η Ubisoft Montpellier όμως έχει υπό την αιγίδα της τον επόμενο τίτλο του Prince of Persia, το οποίο θα είναι ένα 2.5D game εμπνευσμένο από το παιχνίδι Ori.

Αυτές οι πληροφορίες αναφέρονται σε ένα εντελώς καινούργιο παιχνίδι και όχι στο Prince of Persia: Sands of Time remake, που έχει καθυστερήσει ήδη δύο φορές, χάνοντας τόσο το πρώτο Ubisoft livestream του 2020 όσο και το περσυνό του 2021, οπότε ευελπιστούμε να ακούσουμε κάτι γι’ αυτό στο online showcase της Ubisoft αρκετά σύντομα.