Φθηνότερο Disney Plus με διαφημίσεις – Μάλλον μια ενδιαφέρουσα επιλογή

Είναι φανερό ότι το Disney Plus έχει κάνει αρκετή εντύπωση στους fans των exclusive franchise που έρχονται στην πλατφόρμα, ενώ έχει ήδη μπει στο πρόγραμμα η “παγκοσμιοποίηση” του project μέσα στο 2023.

Η υπηρεσία προσφέρει ήδη άφθονο περιεχόμενο στους κατοίκους των ΗΠΑ με franchise όπως το Star Wars καθώς και την πλούσια συλλογή των Disney cartoons, ενώ υπάρχουν και ανεπίσημοι τρόποι για κατανάλωση περιεχομένου και σε άλλες περιοχές του πλανήτη.

Η πιο προσιτή εκδοχή της πλατφόρμας θα ωφελήσει αυτούς που ψάχνουν να φύγουν από την αντίστοιχη υπηρεσία του Netflix, για “αλλαγή σκηνικού”, ανοίγοντας έτσι το δρόμο σε περισσότερο υλικό. Με την φθηνότερη υπηρεσία του το Disney Plus ίσως πατήσει στο ευαίσθητο σημείων όσων δεν έχουν πρόβλημα να βλέπουν μερικές διαφημίσεις κατά το streaming, κάτι που δε συμβαίνει για την ώρα στο Netflix που ακολουθεί διαφορετική πολιτική.

Σύμφωνα με στατιστικά η πλατφόρμα της Disney κερδίζει συνεχώς έδαφος έναντι του Netflix το οποίο έχει το τελευταίο διάστημα προχωρήσει και σε μερικές αυξήσεις τιμών σε πολλές περιοχές.