Το νέο PlayStation Plus, τον Ιούνιο με 700+ παιχνίδια

Σε blog post του Jim Ryan, Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της Sony Interactive Entertainment, μαθαίνουμε επιτέλους τα σχέδια της εταιρίας για το μέλλον του PS Plus, το οποίο μοιάζει… ακριβότερο από το παρελθόν.

Η εταιρία δηλώνει ότι από την αρχή του, το μακρινό πλέον 2010 μέχρι και σήμερα, το PlayStation Plus έθεσε τα θεμέλια για αντίστοιχες υπηρεσίες προσφέροντας μια μεγάλη λίστα παιχνιδιών, ενώ λίγο αργότερα συνοδεύτηκε από το PlayStation Now, ένα ακόμα συνδρομητικό μοντέλο που επιτρέπει και το streaming δημοφιλών τίτλων.

Η επόμενη κίνηση της SIE είναι η ενοποίηση των PlayStation Plus και PlayStation Now κάτω από την ίδια στέγη, δημιουργώντας επίσης τρεις κατηγορίες, με παιχνίδια από όλες τις κονσόλες της Sony, όπως το PS1, PS2, PS3, και PSP.

Αν και η Essential είναι σαν την ήδη υπάρχουσα συνδρομή του PlayStation Plus, τα Extra και Premium προσθέτουν έξτρα περιεχόμενο με το αζημίωτο φυσικά, αφού έτσι η Sony θα μπορεί να φουσκώσει τις τιμές των πακέτων άφοβα.

PlayStation Plus Essential – 8,99€ / μήνα, 24,99€ / 3-μηνο, 59,99€ / 12-μηνο

Τι δίνει το πακέτο: Ότι και το τωρινό PlayStation Plus. Δύο games το μήνα, επιπλέον εκπτώσεις σε παιχνίδια, cloud storage για saves, πρόσβαση σε multiplayer περιεχόμενο.

PlayStation Plus Extra – 13,99€ / μήνα, 39,99€ / 3-μηνο, 99,99€ / 12-μηνο

Τι δίνει το πακέτο: Ότι και το Essential συν, έως 400 παιχνίδια διαθέσιμα day 1, από τον κατάλογο των PS4, PS5 με συλλογές από game των PlayStation Studios και επιλεγμένους third parties. (Death Stranding, God of War, Marvel’s Spider-Man, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Mortal Kombat 11, Returnal)

PlayStation Plus Premium – 16,99€ / μήνα, 49,99€ / 3-μηνο, 119,99€ / 12-μηνο

Τι δίνει το πακέτο: Ότι και τα Essential & Extra συν, 740 συνολικά παιχνίδια διαθέσιμα day 1 από τον κατάλογο των PS4, PS5 με συλλογές από game των PlayStation Studios και επιλεγμένους third parties. Μαζί με αυτά τα games υπάρχει δυνατότητα Cloud streaming ή λήψης δημοφιλών παιχνιδιών από τα PlayStation (1), PS2 και PSP και cloud streaming επιλεγμένων τίτλων του PlayStation 3 και όπου υποστηρίζεται η πλατφόρμα PlayStation Now.