Ακυρώθηκε η Ε3, το πιο hot gaming event του καλοκαιριού

Για πολλούς ήταν αναμενόμενο, αλλά για άλλους ήταν ένα γεγονός που φέρνει πολλές ανακοινώσεις στον χώρο του gaming. Η 27η E3 που θα λάμβανε χώρα το προσεχές καλοκαίρι ακυρώθηκε, έπειτα από φόβους για κρούσματα COVID-19.

Το πλάνο της E3 για φέτος ήταν να συμβεί φυσικά, δηλαδή στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια ωστόσο μετά από πολλές συζητήσεις φαίνεται πως δε θα υπάρξει ούτε φυσική αλλά ούτε και κάποιο digital event φέτος, αφήνοντας τους developers να ανακοινώσουν πιθανώς μόνοι τους, νέα για παιχνίδια και μελλοντικές κυκλοφορίες.

Έτσι, μένουμε με ένα μεγάλο gaming event για το καλοκαίρι και αυτό είναι η Gamescom 2022, η οποία θα τρέξει τόσο φυσικά όσο και online τον προσεχή Αύγουστο την Κολωνία.

Ακόμα μια έκθεση που έχει ενδιαφέρον είναι το Summer Game Fest που ανακοινώθηκε από τον Geoff Keighley των Game Awards, το οποίο θα πραγματοποιηθεί και αυτό τον προσεχή Ιούνιο και η ανακοίνωση της έκθεσης ‘συμπέφτει’ τέλεια με την ακύρωση της E3, ωστόσο δεν υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.