Σαν σήμερα πριν 46 χρόνια δημιουργήθηκε αυτό το λογότυπο

Σαν αστείο, πριν από 46 χρόνια ο Steve Jobs, ο Steve Wozniak και ο Ronald Wayne δημιούργησαν από την άνεση του γκαράζ τους μια εταιρία που έμελλε να επηρεάσει την τροχιά της τεχνολογίας με τα προϊόντα της.

Με έδρα το Κουπερτίνο της Καλιφόρνια η εταιρία δημιούργησε καινοτόμα προϊόντα, πάντοτε με το δικό της στυλ και τον δικό της τρόπο στην προώθηση των προϊόντων.

Η 1η Απριλίου στο ημερολόγιο σηματοδοτεί την ημέρα που το τρίο δημιούργησε την εταιρία με το όνομα Apple πίσω στο μακρινό 1976. Steve Jobs και Steve Wozniak ήταν βαθιά μαγεμένοι από αυτό που πήγαιναν να κάνουν, ωστόσο το ίδιο δεν μπορούμε να πούμε για τον Wayne, ο οποίος έφυγε δυόμιση εβδομάδες αργότερα από την εταιρία, φοβούμενος ότι θα φαλιρίσει.

Οι δυσκολίες στην αρχή μαζί με μια άκρως επιτυχημένη πορεία που φτάνει μέχρι και σήμερα, έκαναν την Apple μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον κόσμο. Το 2018 μάλιστα έγινε η πρώτη εταιρία που έσπασε το φράγμα του $1 τρις, αφού πρώτα έκανε αρκετά εντυπωσιακές παρουσιάσεις κερδίζοντας το κοινό.