Τι θα παίξουμε τον Απρίλιο;

Ο μήνας ξεκινάει με PlayStation και τα games του μήνα είναι τα εξής: Hood: Outlaw and Legends, SpongeBob SquarePants: The Battle for Bikini Bottom – Rehydrated, Slay the Spire.

Οι τελευταίοι μήνες έχουν ήδη δεχτεί την σκληρή κριτική των χρηστών οι οποίοι περιμένουν τη στιγμή που η Sony θα φέρει στο PS Plus και κάποιο, πιο ενδιαφέρον game. Το SpongeBob ωστόσο αξίζει να το δοκιμάσετε. Τα games θα είναι διαθέσιμα από τις 5 Απριλίου.

Το Xbox Game Pass δίνει τα MLB The Show 22 και Chinatown Detective Agency, ενώ μέσα στο έτος έχει δώσει αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια. Όσοι είστε subscribers της υπηρεσίας, θα αρχίσετε να τα βλέπετε στη βιβλιοθήκη σας. Επιπλέον, για το Xbox δίνονται τα LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, Legal Dungeon, Replica, Slipstream, Whiskey and Zombies και μερικά ακόμα.

Στην Epic Games τα παιχνίδια της πρώτης εβδομάδας του Απριλίου είναι: City of Brass, Total War: WARHAMMER, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα δοθούν τα Rogue Legacy και The Vanishing of Ethan Carter, ένα αρκετά δυνατό ρόστερ παιχνιδιών που μένει για πάντα στη βιβλιοθήκη μας.