Η Remedy ελπίζει με τα remakes του Max Payne

Τα νέα ήρθαν στο φως πριν από μερικές ημέρες και το πρώτο πράγμα που σκεφτήκαμε, είναι οι θεαματικές σκηνές του ομώνυμου πρωταγωνιστή που πηδάει στον αέρα για να αποφύγει τις ορδές των σφαιρών, όσο κατατροπώνει τους αντιπάλους του.

Τα πράγματα που γνωρίζουμε για το game είναι πολλά, αλλά ταυτόχρονα λίγα. Η Remedy θα κυκλοφορήσει έναν remade τίτλο που θα περιλαμβάνει και τα δύο πρώτα παιχνίδια και ο Sam Houser της Rockstar Games δηλώνει “ενθουσιασμένος” για το project και fan της δουλειάς της Remedy. Το παιχνίδι αναμένεται να ανασχεδιαστεί σοβαρά, για να προσφέρει μια ‘σχεδόν’ next-gen εμπειρία τόσο στο PC, όσο και στις κονσόλες PS5 και Xbox Series XS.

Η Remedy διατηρείται απασχολημένη το τελευταίο διάστημα, αφού πέρυσι κυκλοφόρησε την remastered εκδοχή του καθηλωτικού τίτλου της, Alan Wake (Remastered), το οποίο είχε αρχικά κυκλοφορήσει το 2010 για κονσόλες και για PC το 2012.

Τα Max Payne όμως είναι σαφώς παλιότεροι τίτλοι, μετρώντας σχεδόν 20 χρόνια από την αρχική κυκλοφορία τους και έτσι χρειάζονται δουλειά για να έρθουν “στο σήμερα”. Σύμφωνα με τα όσα έχουν δηλώσει επίσημες πηγές, ο τίτλος δεν φαίνεται να κυκλοφορεί φέτος αφού βρίσκεται σε πολύ αρχικό, concept στάδιο ανάπτυξης.