Περιμένουμε νέο περιεχόμενο στο Cyberpunk 2077

Το νεότερο patch 1.5 για το Cyberpunk 2077 έφερε μεγάλες αλλαγές στο παιχνίδι και το έκανε playable, σε μεγάλο βαθμό, ωστόσο η CDPR θέλει να διασφαλίσει ότι έχει τους gamers με το μέρος της, αναφέροντας κάποια από τα σχέδιά της για το άμεσο μέλλον.

Ο quest director του παιχνιδιού Pawel Sasko δήλωσε ότι “εξακολουθούμε να δουλεύουμε πάνω σε DLC … και πράγματα για εσάς παιδιά”, κάτι που σημαίνει ότι το περιεχόμενο που είχε αρχικά υποσχεθεί το πολωνικό game studio μας ετοιμάζει αρκετό δωρεάν υλικό.

Παρόλο που το patch 1.5 βελτίωσε κατά πολύ την εμπειρία χρήσης και μείωσε αισθητά τα προβλήματα, ο Sasko ανέφερε ότι “υπάρχουν πολλά που πρέπει να βελτιωθούν … βελτιώνουμε ακόμα το παιχνίδι”. Το υλικό που έχει υποσχεθεί η εταιρία θα έρθει, κάτι ευχάριστο για τους early adopters του τίτλου που έχουν ακόμα έντονη την πικρία που τους άφησε στο λανσάρισμά του.

Υπενθυμίζεται ότι το Cyberpunk 2077 υπάρχει πλέον και για τις next-gen κονσόλες – εγγενώς – οπότε όσοι δεν το έχετε πιάσει στη νέα σας κονσόλα τώρα είναι μια καλή ευκαιρία.