Στον “αέρα” η 3η season του Warzone με King Kong και Godzilla

Το τελευταίο, μεγάλο update του battle royale τίτλου λέγεται Classified Arms περιλαμβάνει πολλά νέα στοιχεία, σημαντικές αλλαγές σε πολλές άλλες περιοχές της Caldera, ένα νέο Gulag και ένα νέο Contract, και φυσικά την είσοδο δύο γιγάντων, του King Kong και του Godzilla.

Το ανασχεδιασμένο Peak προσφέρει αυξημένη προσβασιμότητα στα κτίρια του οχυρού, στην κορυφή του βουνού και στο αδρανές ηφαίστειο μέσω νέων τούνελ, ανελκυστήρων και σκαλοπατιών.

Ο διάδρομος προσγείωσης περιλαμβάνει νέους στρατώνες, υπόστεγα και άλλες μικρές προσθήκες, ενώ η υποχώρηση της παλίρροιας στο Lagoon προσφέρει ένα νέο αμμόλοφο, μονοπάτια και κάλυψη.

Το νέο Gulag της 3ης σεζόν ονόματι Hold, «είναι μια συμμετρική αρένα που βρίσκεται στην καρδιά ενός πλοίου, αγκυροβολημένο ακριβώς έξω από την ακτή της Caldera, με διαδρόμους στην περίμετρο ενός κατά τα άλλα ανοιχτού χώρου», λόγια που μοιράστηκε μαζί μας η Activision.

Το Operation Monarch, ένα ειδικό event που θα τρέξει για μικρό χρονικό διάστημα και περιλαμβάνει δύο εμβληματικούς Τιτάνες του Monsterverse, Godzilla και Kong. Αυτό το mode θα είναι για Quads και θα είναι ίσως η ατραξιόν αυτής της σεζόν. Σημειώνεται ότι το event Operation Monarch θα ξεκινήσει στις 9 AM PT στις 11 Μαΐου.