Φωτορεαλιστικό και με “στοιχεία από anime” το επόμενο Need for Speed

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τίτλος θα κυκλοφορήσει είτε στα τέλη του 2022 είτε μέχρι τον Μάρτιο του 2023 και μόνο για τις next-gen κονσόλες και το PC, ενώ μέχρι στιγμής έχουν διαρρεύσει και μερικές, φαινομενικά in-game εικόνες από το παιχνίδι.

Το νεότερο Need for Speed θα διαδραματίζεται σε ένα φανταστικό Σικάγο και θα περιλαμβάνει στοιχεία από anime, όπως δηλώνουν πηγές, χωρίς να διευκρινίζεται ακόμα τι ακριβώς σημαίνει αυτό για το δημοφιλές franchise. Το πιο πιθανό είναι να δούμε τα στοιχεία αυτά στα εν κινήσει οχήματα, μιας και εκεί βγάζει νόημα.

Σημειώνεται ότι έχει περάσει αρκετός καιρός από τη στιγμή που είδαμε κάποιο Need for Speed στο προσκήνιο, αφού η Criterion Games που έχει αναλάβει την ανάπτυξη, είχε μεταφέρει αρκετό προσωπικό στην ανάπτυξη του Battlefield 2042 τον περασμένο Νοέμβριο, βάζοντας φρένο στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, το οποίο ενδέχεται να έρθει μέσα στο έτος ή μέχρι τον Μάρτιο του 2023.

Από το παιχνίδι έχουν διαρρεύσει συνολικά τρεις εικόνες: ο χάρτης του παιχνιδιού καθώς και δύο σίγουρα “cryptic screenshots” που αφήνουν πολλά στη φαντασία.