Όλοι μιλούν για την beta του νέου Overwatch 2

Οι κινήσεις του game developer να ξεχωρίσει το PvP και το PvE περιεχόμενο έχουν βάση, αφού η Blizzard ευελπιστεί να κάνει το game πιο φιλικό στο competitive τοπίο που αυτή τη στιγμή βρίσκεται ίσως στην πιο επιτυχημένη φάση του.

Αν και η beta φάση του νέου Overwatch 2 τρέχει κεκλεισμένων των θυρών ακόμα, το περιεχόμενο που βλέπουν οι λάτρεις του Overwatch είναι καλό και όπως δήλωσε ο game director Aaron Keller, η beta φάση αποτελεί την καλύτερη ευκαιρία να φανούν οι όποιες “αμυχές” έχει ο τίτλος στους developers, ακόμα και με περιορισμένο κοινό.

Πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε και επιπλέον περιεχόμενο όπως ένας νέο ήρωας για το παιχνίδι, κάτι που η Blizzard αναφέρει ότι έχει να συμβεί εδώ και δύο χρόνια. Reworks σε διάφορους ήρωες θα ισορροπήσουν το gameplay ενώ περιμένουμε μαζί και ένα νέο game mode ονόματι Rush, προσθέτοντας έτσι επιπλέον ώρες δράσεις. Η εταιρία που βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη του τίτλου μας λέει ότι θα ακολουθήσουν περισσότερα reworks αλλά και ήρωες και χάρτες το επόμενο διάστημα, ενώ ελπίζουμε και σε μια open beta κάποια στιγμή μέσα στο έτος.

Τα πρώτα μηνύματα των gamers είναι θετικά για το Overwatch 2. Η επιτυχία φάνηκε από τις streaming υπηρεσίες, όπου το game άγγιξε τους 1.5 εκατομμύριο θεατές με το ξεκίνημα της beta φάσης. Η Blizzard μάλιστα έδινε τυχαία κωδικούς μέσω Twitch Drops στο κοινό, οπότε με αυτόν τον τρόπο υπήρξαν αρκετοί τυχεροί που απολαμβάνουν από πολύ νωρίς ένα game που θα κυκλοφορήσει “κάποια στιγμή το 2023”.