Στην τελική ευθεία το competitive Warzone για mobile συσκευές

Ο λόγος για το “Project Aurora“, το οποίο στοχεύει να προσφέρει ένα “γρήγορο, ακριβές και υψηλής ποιότητας” battle royale game, για τα smartphones μας.

Δεν είναι λίγες οι εταιρίες που το έχουν προσπαθήσει – και άλλες τόσες που έχουν καταφέρει να εδραιωθούν στις φορητές συσκευές με αρκετά αξιόλογους τίτλους. Ένα πρόσφατο παράδειγμα είναι το Pokemon Unite που ξεπέρασε τα 70 εκατ. installations τον περασμένο μήνα σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, δείχνοντας ότι η αγορά των smartphones είναι τεράστια. Και φυσικά αυτό το γνωρίζουμε τόσο εμείς όσο και η Activision. Κάποιες εταιρίες προσφέρουν RPG και Racing στυλ παιχνίδια, ενώ άλλες αρέσκονται σε multiplayer τίτλους. Η Activision είναι σίγουρα στη δεύτερη κατηγορία και το battle royale παιχνίδι της έχει μπει στην τελική ευθεία ανάπτυξης.

Όσοι θέλετε να το δοκιμάσετε θα πρέπει να περιμένετε, αφού αυτήν την περίοδο δίνεται πρόσβαση μόνο σε λίγους και καλούς και λειτουργεί μόνο με λιγοστά invites. Ανάμεσα στις πληροφορίες που μοιράστηκε πριν από λίγες ώρες η Activision, αναφέρει ότι το παιχνίδι θα φέρει “φίλους, οικογένειες και ανθρώπους σε όλο τον κόσμο κοντά σε μια μεγάλη κοινότητα παικτών παρέχοντας γρήγορο ρυθμό παιχνιδιού, ακριβή και υψηλής ποιότητας battle royale δράση”.

Ακόμα δε γνωρίζουμε την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού, ωστόσο το περιμένουμε μέσα στο έτος, ειδικά εάν ισχύουν και οι υπόλοιπες πληροφορίες.