Τρία νέα games φέρνει στο φως η 505 Games

Ο publisher 505 Games, γνωστή από τις κυκλοφορίες Sniper Elite, Assetto Corsa, Terraria, μας κάνει μια ψηφιακή παρουσίαση των επερχόμενων τίτλων της – μια βουτιά στα επερχόμενα projects και μια ευκαιρία να γνωρίσουμε λίγο πιο προσωπικά τους developers πίσω από κάθε παιχνίδι.

Με οικοδεσπότη τον πρώην παρουσιαστή του MTV Patrice Bouédibéla, το showcase παρουσιάζει στους παίκτες μια σειρά επερχόμενων τίτλων που η 505 είναι υπερήφανη για την κυκλοφορία τους, προσφέροντας νέο περιεχόμενο, μια ολοκαίνουργια αποκάλυψη από έναν cult developer, καθώς και συνεντεύξεις με μερικές από τις ομάδες ανάπτυξης.

“Καθώς η 505 συνεχίζει να αναπτύσσεται, είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να μιλάμε για τους καταπληκτικούς προγραμματιστές με τους οποίους είμαστε περήφανοι να συνεργαζόμαστε και για τα υπέροχα παιχνίδια που φτιάχνουν”, δήλωσε ο Neil Ralley, πρόεδρος της 505 Games, “με την πρώτη μας παρουσίαση, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παρουσιάσουμε μερικά από τα νέα παιχνίδια που έχουμε στα πλάνα μας για το 2022 και έπειτα. Θα ήταν τιμή μας αν ο κόσμος συντονιζόταν και έβλεπε τι προετοιμάζουμε”.

Τα παιχνίδια που παρουσιάστηκαν στο showcase, είναι τα παρακάτω.

AMONG THE TROLLS

Το Among the Trolls είναι ένα first-person, survival, action-adventure παιχνίδι, όπου ξετυλίγονται μπροστά στα μάτια σας παράξενα λαογραφικά μυστήρια των φινλανδικών δασών. Ξεκινήστε μια αναζήτηση για να βρείτε τους παππούδες σας που έχουν εξαφανιστεί στην άγρια φύση και μάθετε πώς να επιβιώνετε σε αυτή…. ανάμεσα στα trolls.

STRAY BLADE

Το Stray Blade είναι ένα Action RPG παιχνίδι, όπου έχετε τον ρόλο ενός τυχοδιώκτη που εξερευνά την αρχαία Κοιλάδα της Acrea, έχοντας ως σύντροφο έναν Xhinnon λύκο, τον Boji. Ανακαλύψτε την ιστορία της ξεχασμένης κοιλάδας και κατακτήστε τις δυνάμεις των τριών Acrean Metals για να αποκαταστήσετε την ισορροπία σε αυτή τη κατεστραμμένη από τον πόλεμο χώρα. Το Stray Blade θα είναι διαθέσιμο το 2023 σε PC Steam, Epic, PS5 και Xbox Series X|S.

MIASMA CHRONICLES

Από τους δημιουργούς του Mutant Year Zero: Road to Eden, έρχεται μια υπέροχα σχεδιασμένη περιπέτεια που δεν θα ξεχάσετε. Ξεκινήστε μια αναζήτηση σε έναν μετα-αποκαλυπτικό χερσότοπο, που καταστρέφεται από μια ισχυρή δύναμη γνωστή ως “Miasma”, και ξεκλειδώστε τα σκοτεινά μυστικά που διαλύουν τον κόσμο.