Τρεις νέες AMD Radeon κάρτες γραφικών φέρνει στο φως η Gigabyte

H GIGABYTE ανακοίνωσε τις νέες προσαρμοσμένες κάρτες γραφικών AMD Radeon RX 6950 XT, Radeon RX 6750 XT και Radeon RX 6650 XT. Η GIGABYTE παρέχει μια ποικιλία επιλογών για να καλύψει τις ανάγκες περισσότερων πελατών. Η σειρά AORUS συνιστάται για τους ενθουσιώδεις χρήστες που επιθυμούν την απόλυτη απόδοση και μια πολύχρωμη εμφάνιση RGB. Η σειρά GAMING OC απευθύνεται στους gamers που επιλέγουν με γνώμονα τις επιδόσεις. Η σειρά EAGLE είναι η καλύτερη επιλογή για όσους επιθυμούν έναν μοναδικό σχεδιασμό.

Υποστηρίζουν επίσης Microsoft Windows 11 και Microsoft DirectX® 12 Ultimate, AMD FidelityFX™ Super Resolution (FSR), τις επερχόμενες τεχνολογίες AMD FSR 2.01 και AMD Radeon Super Resolution upscaling, καθώς και άλλα προηγμένα χαρακτηριστικά που παρέχουν εντυπωσιακές εμπειρίες gaming με υψηλό ρυθμό ανανέωσης.

Η AORUS παρέχει την υδρόψυκτη και την αερόψυκτη λύση ανοικτού κυκλώματος. Η κάρτα γραφικών AORUS Radeon™ RX 6950 XT XTREME WATERFORCE WB 16G με open-loop υδρόψυξη είναι σχεδιασμένη με την τεχνολογία “ανίχνευσης διαρροής” που εκκρεμεί για κατοχύρωση πατέντας. Αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τους gamers που επιθυμούν ένα customized στυλ κατά τη συναρμολόγηση ενός υδρόψυκτου συστήματος.

Η κάρτα γραφικών AORUS Radeon RX 6750 XT ELITE 12G είναι εξοπλισμένη με το σύστημα ψύξης GIGABYTE WINDFORCE 3X που διαθέτει τρεις μοναδικούς ανεμιστήρες με πτερύγια, εναλλασσόμενη περιστροφή, σύνθετους χάλκινους σωλήνες θερμότητας που αγγίζουν απευθείας την GPU, ενεργούς ανεμιστήρες 3D και σύστημα ψύξης που συνεργάζονται για να παρέχουν αποτελεσματική απαγωγή θερμότητας. Οι ανεμιστήρες WINDFORCE χρησιμοποιούν νανολιπαντικό γραφενίου, το οποίο μπορεί να παρατείνει τη διάρκεια ζωής του ανεμιστήρα κατά 2,1 φορές, παρέχοντας σχεδόν τη διάρκεια ζωής του διπλού ρουλεμάν, ενώ παράλληλα παρέχει αθόρυβη λειτουργία.

Η κάρτα γραφικών GIGABYTE Radeon RX 6950 XT GAMING OC 16G είναι εξοπλισμένη με το σύστημα ψύξης GIGABYTE WINDFORCE 3X που διαθέτει τρεις μοναδικούς ανεμιστήρες με πτερύγια, που περιστρέφονται εναλλάξ, έναν μεγάλο vapor chamber που αγγίζει απευθείας την GPU, σύνθετους χάλκινους σωλήνες θερμότητας, ενεργούς ανεμιστήρες 3D και σύστημα ψύξης που συνεργάζονται για να παρέχουν αποτελεσματική απαγωγή θερμότητας.

Το RGB Fusion 2.0 επιτρέπει στους χρήστες να ρυθμίζουν τους φωτισμούς και διάφορα ειδικά εφέ και να συγχρονίζονται με άλλες συσκευές AORUS. Οι κάρτες γραφικών GIGABYTE Radeon RX 6750 XT GAMING OC 12G, Radeon RX 6650 XT GAMING OC 8G και Radeon RX 6650 XT EAGLE 8G είναι όλες εξοπλισμένες με το σύστημα ψύξης WINDFORCE 3X. Λόγω των πιστοποιημένων εξαρτημάτων ULTRA DURABLE, της προηγμένης τεχνολογίας ψύξης και του προσαρμοσμένου φωτισμού RGB, οι κάρτες γραφικών GAMING OC και EAGLE αποτελούν την καλύτερη επιλογή για τους gamers.

Οι κάρτες γραφικών GIGABYTE Radeon RX 6950 XT, Radeon RX 6750 XT και Radeon RX 6650 XT είναι εξοπλισμένες με πολλές μοναδικές τεχνολογίες. Για να προσφέρουν μια καλύτερη εμπειρία χρήσης, οι κάρτες γραφικών AORUS παρέχουν στους πελάτες 4 χρόνια εγγύηση (απαιτείται ηλεκτρονική εγγραφή εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αγοράς), ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν το παιχνίδι και να δημιουργούν περιεχόμενο χωρίς καμία ανησυχία.

Δελτίο Τύπου Gigabyte