Δύο συλλεκτικά Xbox Series S Stranger Things αποκάλυψε η Microsoft

Αξιοποιώντας τη νοσταλγία της δεκαετίας του ’80 και αντλώντας έμπνευση από τις εμβληματικές στιγμές της ποπ κουλτούρας, τις αγαπημένες ταινίες, τα σνακ και τις τάσεις της μόδας της εποχής, το ‘Stranger Things‘ είναι ένα πολιτιστικό φαινόμενο που δε μοιάζει με κανένα άλλο — από τα κλασικά βιντεοπαιχνίδια έμπνευση.

Από τα arcades έως τις αναφορές σε παιχνίδια, τα βιντεοπαιχνίδια βοηθούν στη σύνδεση της γενιάς που μεγάλωσε στην εποχή που βλέπουμε στο ‘Stranger Things’ με τη σημερινή νεολαία που εκφράζεται και βρίσκει την ολοκλήρωση στη χαρά του gaming.

Για να συμμετάσχετε στον εορτασμό του ‘Stranger Things’ και της πολυαναμενόμενης επιστροφής του, το Xbox δημιούργησε αποκλειστικές κονσόλες Xbox Series S ‘Stranger Things‘ για τους θαυμαστές.

Αλλά αυτές δεν είναι κανονικές κονσόλες Xbox Series S. Αυτές οι κονσόλες έχουν παγιδευτεί στο Upside Down για ποιος ξέρει πόσο καιρό — και τα σχέδιά τους το αντικατοπτρίζουν. Με ένα σχέδιο εμπνευσμένο από τα κασετόφωνα της δεκαετίας του 1980, το Upside Down Xbox Series S έχει στραβώσει και αλλοιωθεί, με την κάποτε κομψή αισθητική του να ξεπερνιέται από τα κλήματα, τα λάστιχα και τη ροή της χλωρίδας και της πανίδας που βρίσκονται βαθιά μέσα στο Upside Down. Κάθε κονσόλα αποθηκεύεται με ασφάλεια για απολύμανση σε ειδικό δοχείο hazmat.

Το Season 4: Volume I του ‘Stranger Things’ κυκλοφορεί την Παρασκευή, 27 Μαΐου, διαθέσιμο για παρακολούθηση και στο Xbox σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ‘Stranger Things’, ρίξτε μια ματιά στο Netflix και μείνετε ενημερωμένοι στο Twitter @Stranger_Things.