Το Top Gun Maverick ήρθε στο Microsoft Flight Simulator

Το Microsoft Flight Simulator σάς βοηθά να γίνετε πιλότος του Top Gun και το σχετικό expansion δίνεται δωρεάν για όλους τους κατόχους του παιχνιδιού.

Το πολυαναμενόμενο Microsoft Flight Simulator – Top Gun: Maverick Expansion κυκλοφόρησε! Αναπτύξτε τις απαιτούμενες δεξιότητες και πλοηγηθείτε στις πολυπλοκότητες που αντιμετωπίζουν οι πραγματικοί πιλότοι του Top Gun σε αυθεντικές τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένης της πιο απαιτητικής προσγείωσης – σε αεροπλανοφόρο. Αυτή η προσφορά θα ωθήσει τις πιλοτικές σας ικανότητες στα άκρα.

Στο Top Gun: Maverick Expansion περιλαμβάνονται:

Ένα χρώμα ‘Top Gun: Maverick’ για το F/A-18E Super Hornet.

  • Τρεις αποστολές εκπαίδευσης για το Super Hornet που θα σας επιτρέψουν να κατακτήσετε ριζοσπαστικούς ελιγμούς πτήσης, συμπεριλαμβανομένων απεριόριστων απογειώσεων, ελιγμών split S και ελιγμών χαμηλού υψομέτρου, υψηλής ταχύτητας σε πολύπλοκο έδαφος.
  • Πέντε προκλήσεις υψηλής ταχύτητας και χαμηλού επιπέδου που απαιτούν τη μέγιστη δυνατή δεξιότητα για να πλοηγηθείτε ακριβώς πάνω από τα βουνά και να διασχίσετε φαράγγια.
  • Μια πρόκληση προσγείωσης στο κατάστρωμα μεταφοράς, μια από τις πιο απαιτητικές επιχειρήσεις στον κόσμο της στρατιωτικής αεροπορίας.
  • Ένα υπερηχητικό αεροσκάφος που δεν είχε αποκαλυφθεί ποτέ που μπορεί να επιτύχει ταχύτητες 10 Mach και υψόμετρα μεγαλύτερα από 150.000 πόδια πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.
  • Μια αποστολή να βρυχηθεί στη στρατόσφαιρα.