Το επίσημο 1v1 τουρνουά League of Legends, Red Bull Solo Q, επιστρέφει

Το επίσημο τουρνουά 1v1 του League of Legends επιστρέφει για το 2022, δίνοντας συνέχεια στην αναζήτηση του καλύτερου παίκτη στον κόσμο, έπειτα από ένα επικών διαστάσεων 2021. Τα προκριματικά του μοναδικού αυτού τουρνουά θα ξεκινήσουν αυτόν τον μήνα, δίνοντας την ευκαιρία σε παίκτες απ’ όλο τον πλανήτη να διαγωνιστούν με φόντο μία θέση στους Μεγάλους Τελικούς αργότερα μέσα στη χρονιά.

Το Red Bull Solo Q αποτελεί μία ιδιαίτερη πρόκληση για κάθε παίκτη του LoL, τόσο για βετεράνους που έχουν… φάει με το κουτάλι τις μεγάλες διοργανώσεις, όσο και για νεοεισερχόμενους στο Summoner’s Rift, χάρη στην ίδια του τη φύση με τους αγώνες 1v1. Αυτές οι έντονες μονομαχίες έρχονται με νέες προκλήσεις όπως το First Blood, την καταστροφή του πύργου του αντιπάλου και απαραίτητο σκορ άνω του 100, υποχρεώνοντας έτσι τους παίκτες να σκεφτούν διαφορετικά καθώς μάχονται ολομόναχοι για τη νίκη.

Ο επίσημος συνεργάτης μας για το event είναι η AGON by AOC, ηγέτιδα εταιρεία στις gaming οθόνες, ο εξοπλισμός της οποίας θα προσφέρει στους παίκτες μοναδική πιστότητα χρωμάτων και υψηλούς χρόνους ανανέωσης για κορυφαίες εμπειρίες gameplay.

Εσύ φρόντισε να επισκέπτεσαι τη σελίδα του Red Bull Solo Q για να μη χάσεις στιγμή από τις πιο έντονες μάχες στην ιστορία του League of Legends.

Πηγή: RedBull