Το νέο map του VALORANT φέρνει μάχες κάτω από το νερό

Στις 22 Ιουνίου μπαίνουμε και επίσημα στο EPISODE 5 του VALORANT με την πρεμιέρα του Act 1. Μαζί με το νέο EPISODE θα γνωρίσουμε και το νεότερο map του παιχνιδιού. Ο λόγος για το Pearl που θα μας ταξιδέψει κάτω από το νερό. Πρόκειται για έναν χάρτη με τρία lanes – μόλις ο δεύτερος με τόσα πολλά – o οποίος βρίσκεται στην Omega Earth και είναι εμπνευσμένος από την πανέμορφη Πορτογαλία. Πρέπει να σημειώσουμε πως μέσα στο map υπάρχουν τοιχογραφίες από πραγματικούς Πορτογάλους τοιχογράφους ενώ θα ακούσετε και κομμάτι της πορτογαλικής παραδοσιακής μουσικής Φάδο.

“Η έμπνευση για το Pearl ήταν ένα παλιότερο υποβρύχιο κόνσεπτ που είχαμε προτείνει, το οποίο συνδυάστηκε με μια νεότερη ιδέα που αφορούσε μια μεγάλη πόλη πλημμυρισμένη λόγω της κλιματικής αλλαγής. Αμφότερα τα κόνσεπτ εξερευνούσαν αυτή την ιδέα και όταν αποφασίσαμε να την ‘τοποθετήσουμε’ στην Πορτογαλία, όλοι ενθουσιάστηκαν λόγω των πιθανών ιστορικών και αρχιτεκτονικών οπτικών αναφορών. Από τη στιγμή που βρίσκεται στην Omega Earth θέλαμε να δούμε περισσότερα για το πώς το Omega Kingdom προσεγγίζει την κλιματική αλλαγή και πως θα υλοποιήσουμε αυτή την ιδέα οπτικά. Η ιδέα της απεικόνισης της διατήρησης των υποβρυχίων πόλεων φαινόταν να είναι η σωστή οπτική κατεύθυνση με την οποία όλοι ενθουσιάστηκαν. Είναι μια ωραία οπτική αντιπαράθεση των δομών της Kingdom Industries με παλαιότερες δομές της Πορτογαλίας”, ανέφερε ο Brian Yam – Art Lead, Concept στη Riot Games.

Νέο πανέμορφο skinline – Prelude to Chaos

Αν υπάρχει κάτι που δε χορταίνουμε να βλέπουμε στο VALORANT είναι τα skins που κυκλοφορούν ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Για ακόμα μια φορά οι σχεδιαστές των cosmetics του παιχνιδιού μας παρουσιάζουν μια εντυπωσιακή σειρά από skins, την Prelude to Chaos. Το skinline έχει μια αύρα sci-fi και είναι αρκετά σκοτεινό και… χαοτικό. Τα νέα skins θα κυκλοφορήσουν στα Melee (Two-Handed Sword), Vandal, Operator, Shorty και Stinger με το bundle να κοστίζει 8,700 VP και να έρχεται πακέτο με Chaos Gun Buddy και Chaos Spray.

Εξερευνήστε το καινούργιο Battlepass

Για όσους θέλουν να μαζέψουν ακόμα περισσότερα μοναδικά cosmetics υπάρχει το νέο Battlepass. Όπως πάντα υπάρχουν κάποια rewards για όλους τους παίκτες (από αυτά ξεχωρίζει το φανταχτερό skin Shimmer για το Classic) ενώ όσοι επιλέξουν να ξοδέψουν 1.000VP θα προσθέσουν στη συλλογή τους μερικά “καλούδια” όπως τα Task Force 809 Knife, Task Force 809 Phantom και Spitfire Operator.