Το Sniper Elite 5 αναβαθμίζει ένα αρκετά αγαπημένο franchise

Το Sniper Elite 5, το τελευταίο παιχνίδι του βραβευμένου franchise είναι διαθέσιμο τώρα σε Xbox Game Pass, Xbox One, Xbox Series X|S και PlayStation 4 & 5, Steam και Windows Store. Σχεδιασμένο από την Rebellion, έναν από τους πιο επιτυχημένους developers και publishers παιχνιδιών στον κόσμο, το Sniper Elite 5 προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία τακτικής σκοποβολής καθώς κινήστε και πολεμάτε στους πιο καθηλωτικούς χάρτες που έχουν παρουσιαστεί ποτέ στη σειρά, με πολλές πραγματικές τοποθεσίες που έχουν αποτυπωθεί με εκπληκτική λεπτομέρεια.

Το Sniper Elite 5 διαδραματίζεται στα γεγονότα γύρω από την Ημέρα της Απόβασης στη Γαλλία, το 1944, καθώς ο ήρωάς μας Karl Fairburne συμμετέχει σε μια μυστική επιχείρηση των US Rangers για την αποδυνάμωση των οχυρώσεων Atlantikwall κατά μήκος της ακτής της Βρετάνης. Εκεί έρχεται σε επαφή με τη γαλλική Αντίσταση και αρχίζουν να αποκαλύπτουν μια μυστική ναζιστική συνωμοσία που απειλεί να ανατρέψει την πορεία του πολέμου υπέρ των Ναζί: την Επιχείρηση Kraken. Τώρα εναπόκειται στον Καρλ να αποκαλύψει τι ακριβώς σχεδιάζουν οι δυνάμεις του Άξονα και να τερματίσει την Επιχείρηση Kraken και τον εγκέφαλο πίσω από αυτήν, τον Abelard Möller, πριν ξεκινήσει.

Ο CEO της Rebellion, Jason Kingsley, δήλωσε: “Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που κυκλοφορούμε σήμερα το Sniper Elite 5 και ανυπομονούμε να το παραλάβουν και οι παίκτες. Το franchise συνεχίζει να ενδυναμώνεται και ολόκληρη η ομάδα της Rebellion έχει κάνει φανταστική δουλειά για να δημιουργήσει το καλύτερο παιχνίδι της σειράς μέχρι σήμερα. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για το νέο Invasion Mode, το οποίο πιστεύουμε ότι θα είναι το αγαπημένο παιχνίδι των fans. Η ένταση και η πρόκληση που δημιουργεί η εισβολή πραγματικά εντείνει και αναβαθμίζει την εμπειρία του παιχνιδιού”.

Δείτε εδώ το νέο Launch trailer για την κυκλοφορίας του Sniper Elite 5:

SNIPER ELITE 5 GAME FEATURES:

  • Εκτεταμένη εκστρατεία – οι τοποθεσίες του πραγματικού κόσμου έχουν καταγραφεί με φωτογραμμετρία για να αναδημιουργηθεί ένα ζωντανό, καθηλωτικό περιβάλλον με πολλαπλά σημεία διείσδυσης και εξόδου. Οι side missions, τα κρυμμένα αντικείμενα και οι στόχοι της λίστας θανάτου παρέχουν μια εντελώς νέα προοπτική σε κάθε αποστολή. Αντιμετωπίστε τους Ναζί μόνοι σας ή συνεργαστείτε με έναν φίλο σας, με βελτιωμένους co-op μηχανισμούς που σας επιτρέπουν να μοιράζεστε πυρομαχικά και αντικείμενα, να δίνετε εντολές και να θεραπεύετε ο ένας τον άλλο.
  • Invasion Mode και Coop – ορμήστε στην εκστρατεία ενός άλλου παίκτη ως ελεύθερος σκοπευτής του Άξονα και εμπλακείτε σε ένα θανάσιμο παιχνίδι γάτας και ποντικιού, προσφέροντας μια νέα διάσταση στην πρόκληση καθώς καταδιώκετε το θήραμά σας. Το Invasion Mode μπορεί να ενεργοποιηθεί/απενεργοποιηθεί από το μενού του παιχνιδιού. Ολόκληρη η εκστρατεία μπορεί επίσης να παιχτεί σε online co-op 2 παικτών, με τους παίκτες να μπορούν να μοιράζονται αντικείμενα και πυρομαχικά και να επαναφέρουν στη ζωή ο ένας τον άλλον
  • Weapon customisation – βρείτε κρυμμένους πάγκους εργασίας στις αποστολές (σε κάθε αποστολή θα βρείτε 3) για να προσαρμόσετε και να αναβαθμίσετε σχεδόν κάθε πτυχή του όπλου σας – αλλάξτε διόπτρες, κοντάκια, κάννες, γεμιστήρες και πολλά άλλα. Τα τουφέκια, τα δευτερεύοντα όπλα και τα πιστόλια διαθέτουν μια τεράστια ποικιλία επιλογών. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε τα πυρομαχικά που ταιριάζουν στο στόχο σας, από θωρακισμένα μέχρι μη θανατηφόρα.
  • Adversarial multiplayer – Προσαρμόστε τον χαρακτήρα και το οπλισμό σας και κερδίστε XP και μετάλλια καθώς συμμετέχετε σε έντονα μάχες 16 παικτών που θα δοκιμάσουν πραγματικά τις ικανότητές σας στην σκοποβολή. Αν το co-op ταιριάζει περισσότερο στο στυλ σας, μπορείτε να συνεργαστείτε με έως και 3 άλλους παίκτες ενάντια σε κύματα εχθρών στο Survival mode.
  • Πλήρες crossplayτο crossplay σας επιτρέπει να παίζετε απρόσκοπτα co-op, Invasion Mode και adversarial multiplayer με άλλους παίκτες σε όλα τα Formats.
  • Βελτιωμένη Kill Camπιο ρεαλιστική και φρικιαστική από ποτέ, η χαρακτηριστική X-ray kill cam επιστρέφει, δείχνοντάς σας την πραγματική καταστροφική δύναμη κάθε βολής. Τα οστά εκτρέπουν τις σφαίρες απρόβλεπτα, ανοίγοντας νέες διαδρομές μέσα από τα σώματα των εχθρών. Τα SMG και τα πιστόλια μπορούν επίσης να ενεργοποιήσουν kill cams, συμπεριλαμβανομένων πολλαπλών βολών σε δραματικά αργή κίνηση. Η συχνότητα με την οποία ο παίκτης βλέπει την Kill Cam μπορεί να αλλάξει στο μενού του παιχνιδιού, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας να την απενεργοποιήσει εντελώς.
  • Σύνθετη οπλοχρησία – συνυπολογίστε τις επιλογές για το κοντάκιο και την κάννη του όπλου μαζί με τη βαρύτητα, τον άνεμο και τον καρδιακό ρυθμό, ενώ ευθυγραμμίζετε το στόχαστρό σας με τον στόχο. Για πρώτη φορά στη σειρά έχουν συμπεριληφθεί σιδερένια σκόπευτρα για τα SMG και τα πιστόλια.
  • Νέοι μηχανισμοί διέλευσης – ο Karl μπορεί τώρα να χρησιμοποιήσει zip lines, κατεβαίνει από τις πλαγιές και σκαρφαλώνει σε περβάζια για να φτάσει στην τέλεια πλεονεκτική θέση ή για να περάσει κρυφά δίπλα από τους οξυδερκείς εχθρούς. Οι βελτιωμένες ικανότητες αναρρίχησης σας επιτρέπουν τώρα να εξερευνήσετε κρυφές περιοχές στο χάρτη του παιχνιδιού και να ξεκλειδώσετε εναλλακτικές διαδρομές.