Η Ελλάδα δίνει το “παρών” στο Streamers League του VALORANΤ

Ένα ιδιαίτερο τουρνουά VALORANT θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (18-19 Ιουνίου) στο Βρότσλαβ της Πολωνίας. Αναφερόμαστε στο International LAN Streamers League VALORANΤ στο οποίο – όπως μαρτυρά άλλωστε και η ονομασία – θα λάβουν μέρος οι streamers που κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση από τα regional qualifiers που διεξήχθησαν πριν δύο μήνες.

Η Ελλάδα δε θα μπορούσε να λείπει από αυτό το τουρνουά, με την Team Mugi να έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στην τελική φάση. O δημοφιλής streamer & σχολιαστής της ελληνικής μετάδοσης του VRL East Surge αφήνει για λίγο το μικρόφωνο και μαζί με την ομάδα που επέλεξε θα διεκδικήσει το τρόπαιο αλλά και μερίδιο από το χρηματικό έπαθλο των 20.000 ευρώ. Οι άλλες 4 χώρες που θα εκπροσωπηθούν στο τουρνουά του Βρότσλαβ είναι οι Ρουμανία, Τσεχία, Ουγγαρία και Πολωνία. Η τελευταία μάλιστα θα έχει δύο ομάδες στο τουρνουά, καθώς η Team Thorek επικράτησε στην ψηφοφορία του κοινού και έλαβε τη HyperX Wildcard.

Που θα το παρακολουθήσετε

Το Σάββατο 18/6 θα πραγματοποιηθεί η φάση των ομίλων, με τη δράση να ξεκινά στις 10:30 το πρωί (ώρα Ελλάδας) και να ολοκληρώνεται λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ. Την Κυριακή θα πραγματοποιηθούν τα Playoffs (ώρα έναρξης 13:00 μ.μ.). Όσοι ενδιαφέρεστε σκοπεύετε να παρακολουθήσετε το International LAN Streamers League VALORANΤ μπορείτε να το κάνετε μέσω των επίσημων καναλιών της διοργάνωσης:

https://www.twitch.tv/3leaguegg [Αγγλόφωνη μετάδοση]

https://www.twitch.tv/3leaguegg_b [Πολωνική μετάδοση]

Τη διεξαγωγή της εκδήλωσης έχουν αναλάβει οι 3League esports production company και η KNACKS esports agency. Επίσημοι συνεργάτες στην προσπάθεια αυτή θα είναι η HyperX, η Surfshark, η NTT System, το Red Bull, η Quersus, η Volvo – V-Motors Wrocław καθώς και ο Δήμος του Βρότσλαβ.