Γιορτάστε την κυκλοφορία του νέου map του VALORANT με το Crossover Pass Event

H Riot Games θέλει οι παίκτες να θυμούνται για καιρό την κυκλοφορία του 8ου map του VALORANT αλλά και την πρώτη επίσκεψη στο Mirrorverse. Για τον λόγο αυτό ετοίμασε το Crossover Event Pass. Αυτό το μοναδικό Pass θα σας δώσει πρόσβαση σε αποκλειστικά rewards τα οποία δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σας. Θα είναι δωρεάν για όλους τους παίκτες και η διάρκεια του θα είναι τρεις εβδομάδες (22 Ιουνίου με 13 Ιουνίου). Περιλαμβάνει επτά levels τα οποία προσφέρουν στους παίκτες δύο titles, τρία player cards και 20 Radianite Points.

Για τα υπέροχα Comic Cover player cards η Riot Games συνεργάστηκε με κορυφαίους καλλιτέχνες όπως ο Εκδότης και Chief Creative Officer της DC Comics Jim Lee και η γνωστή και για την πορεία της στη Marvel Comics Amanda Conner. Θα κυκλοφορήσουν συνολικά 5 Comic Covers με το ένα να είναι ομορφότερο από το άλλο. Αυτά είναι τα: Omen, Alpha Threat, Friendly Fire: Killjoy and Raze, War Dawgs και The VALORANT Legion.

Βασικός μας στόχος ήταν να δημιουργήσουμε μερικά βασικά γραφικά στοιχεία για να υποστηρίξουμε το ήδη υπάρχον σενάριο, το οποίο έχει εμπνευστεί από το ίδιο το PEARL map. Οι παίκτες δεν ξέρουν πάρα πολύ για την πλευρά των Omega σε αυτή τη διαμάχη αλλά θα ήταν εύκολο να υποθέσουν πως είναι ‘οι κακοί της υπόθεσης’ με βάση όσα έχουν δει ως τώρα. Τι καλύτερο από το να ανατρέψεις αυτή την άποψη βάζοντας ένα χαρακτήρα από την Alpha σε ένα δωμάτιο με ηρωικές φιγούρες της αντίπαλης πλευράς”, ανέφερε ο Video Editor της Riot Games, Mike Berry.

Η Omega Earth όπου βρίσκεται το map PEARL αποτελεί μια διαφορετική έκδοση της γης που βρίσκονται οι χαρακτήρες του VALORANT (Alpha Earth).