Ένα third person mode έρχεται στο Resident Evil Village

Το DLC λαμβάνει χώρα 16 χρόνια μετά τα γεγονότα του Resident Evil Village, και η νέα αυτή ιστορία ακολουθεί τη Rose Winters, την κόρη του κύριου πρωταγωνιστή Ethan, καθώς παλεύει με τις τρομακτικές της δυνάμεις της.

Οι παίκτες πρέπει να εξερευνήσουν και να επιβιώσουν από ένα στρεβλωμένο και μυστηριώδες βασίλειο μέσα στη συνείδηση του Megamycete αναζητώντας τη θεραπεία. Το third person mode θα είναι διαθέσιμο σε ολόκληρο το campaign, ωστόσο η Capcom τονίζει ότι θα απαιτείται η αγορά του DLC.

Επιπλέον μαθαίνουμε νεότερα για το remake του Resident Evil 4 από το μακρινό 2005, το οποίο θα έρθει στις 24 Μαρτίου του 2023 φέρνοντας μαζί ανανεωμένο αέρα σε ένα από τα κλασικότερα ίσως Resident Evil games της σειράς.

Μέχρι τότε, οι παίκτες μπορούν να χαθούν στο gameplay τριών βελτιωμένων παιχνιδιών Resident Evil. Το Resident Evil 2, το Resident Evil 3 και ο βιολογικός κίνδυνος Resident Evil 7 είναι πλέον αναβαθμισμένα στο PlayStation 5 και το Xbox Series X|S με ανάλυση 4K, ray tracing, υψηλό ρυθμό καρέ και ήχο 3D για απαράμιλλη εμπειρία.