We Are Ready to Start

Μετά από τέσσερα χρόνια διάλειμμα, το eGaming επιστρέφει! Η 85η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης υποδέχεται ξανά το eGaming powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο Περίπτερο 17. Ένα από τα πιο πρωτοποριακά gaming event της Ελλάδας, που έβαλε τα θεμέλια και καθιέρωσε επίπεδο ευρωπαϊκών προδιαγραφών για τα gaming events στην χώρα μας, και όχι μόνο.

Από το 2013 και κάθε χρονιά που διοργανώνονταν, μέχρι και το 2017, ήταν τοπ προορισμός για τους επισκέπτες της έκθεσης, λαμβάνοντας επαίνους και χτυπώντας πάνω από 100.000 επισκέπτες.

Ένα σημείο σταθμός για το gaming στην Ελλάδα καθώς φιλοξένησε για πρώτη φορά εταιρείες από το εξωτερικό (πχ. Ubisoft, Bandai, Nintendo) οι οποίες μοιράστηκαν κώδικα ακυκλοφόρητων παιχνιδιών τους, όπως τα Tekken 7, Assassin’s Creed Origins, South Park Stick of Truth, For Honor, NBA2K και πολλά ακόμα με τους έλληνες επισκέπτες, την πρώτη εκθεσιακή εμφάνιση της Nintendo στην Ελλάδα, την παγκόσμια αποκάλυψη του νέου λογότυπου της Alienware, την πρώτη παρουσίαση/δοκιμή από το κοινό των κονσολών Xbox One S|X, πρωτοποριακά VR activation με το AMANDA Project. Όλα τα παραπάνω, πλαισίωναν κάθε χρονιά με fun δραστηριότητες, πολύ cosplay και επιτραπέζια με χιλιάδες θεατές. Τα αμέτρητα τουρνουά έδιναν καθημερινά μία δόση ανταγωνισμού στις αρένες του eGaming, προσφέροντας στους συμμετέχοντες πλούσια δώρα, αλλά και στους επισκέπτες εντυπωσιακό θέαμα.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ_


Φέτος, πάμε πίσω στο μέλλον συνεχίζοντας το χαμένο timeline του 2017 και την περίοδο που «Corona» ήταν απλά το όνομα μιας μπύρας και ο χώρος κατακλύζοταν από κόσμο. Γεφυρώνοντας το χάσμα των τεχνολογιών και της τεχνογνωσίας του παρόντος και τηρώντας τα υψηλότερα πρωτόκολλα C-19, θα δημιουργηθεί μια «φούσκα» χωρίς covid, γεμάτη με ψηφιακή ψυχαγωγία. Όπως πάντα το gaming, η τεχνολογία και η μοντέρνα ψυχαγωγία θα βρίσκονται στο επίκεντρο, αλλά θα λειτουργήσουν συγχρόνως και ως μια γέφυρα μεταξύ του νεαρού κοινού και των τελευταίων γεγονότων με την πανδημία και την σημαντικότητα του εμβολιασμού.

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ_


Στο event θα περιλαμβάνονται Πανελλήνια τουρνουά eSports από το Gameathlon, το μεγαλύτερο gaming event της Ελλάδας, εκθεσιακό κομμάτι αφιερωμένο σε νέους τίτλους (ακυκλοφόρητοι και μη) και νέες τεχνολογίες για τους επισκέπτες, παρουσιάσεις γενικού gaming και εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος, spotlight σε Έλληνες δημιουργούς και διαγωνισμούς για ανερχόμενους developers και artists, το YouTour -το μεγαλύτερο meet & greet με influencers και καλλιτέχνες στην Ελλάδα- και πολλές δράσεις ακόμα.

ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ_


Το φετινό eGaming powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ διοργανώνεται από το CowboyTV με την στενή συνεργασία και υποστήριξη του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, του ΕΚΟΜΕ και θα υπάρχουν σημεία ενημέρωσης και κλιμάκιά του στην είσοδο, ειδικά checkpoints έκδοσης πιστοποιητικών από το gov.gr και η εκδήλωση θα είναι 100% covid-free.

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ_


Για πρώτη φόρα το περιοδικό “THE GRID” θα συμμετάσχει στη ΔΕΘ και θα καλύψει δημοσιογραφικά τις διάφορες δράσεις που θα λάβουν χώρα στην Έκθεση. Επίσης θα υπάρξουν καθημερινές παρουσιάσεις σε σχέση με τη βιομηχανία του gaming και το περιοδικό. Ακόμα θα έχουμε συμμετοχή και σε άλλες εκδηλώσεις, πάντα σε επαφή με τους συντελέστες του event. Σας περιμένουμε. Διότι το gaming είναι τρόπος ζωής.

ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ_


Η ασφάλεια των επισκεπτών και εργαζομένων είναι η βασική προτεραιότητα και η είσοδος στην εκδήλωση θα υπάγεται σε αυστηρότερα υγειονομικά πρωτόκολλα από ότι οι ερευνητές στο Resident Evil.