Οι αριθμοί μίλησαν για το Xbox X|S

Το 2020 βρίσκει το Xbox να μπαίνει δυναμικά στη νέα γενιά του gaming. Εκπληκτική μπορεί μόνο να χαρακτηριστεί η ανταπόκριση του κοινού απέναντι στα Xbox Series. Οι δισεκατομμύρια ώρες που αφιερώθηκαν από τους χρήστες του Xbox καθώς και τα 3800 διαφορετικά παιχνίδια που είχαν στην διάθεσή τους δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας ευχάριστος οιωνός για το μέλλον του gaming. Συγκριτικά με την χρονιά που μας πέρασε οι χρήστες του Game Pass αυξήθηκαν στο διπλάσιο. Σύμφωνα με τα στατιστικά το Smart delivery πρόσφερε πάνω από 1.6 εκατομμύρια upgrades στους κατόχους του Xbox Series X | S, η προτίμηση του Series S φτάνει το 40% και στο σύντομο αυτό χρονικό διάστημα παρατηρήθηκε ρεκόρ πωλήσεων σε Γερμανία, Γαλλία και Ηνωμένο Βασίλειο.

GAME PASS ULTIMATE


3 μήνες των υπηρεσιών του Game pass ultimate με μόνο 1 ευρώ έχουν τη δυνατότητα οι χρήστες να απολαύσουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα εκμεταλλευόμενοι πλήρως πολλών υπηρεσιών όπως το Apple Tv, Disney +, Netflix μια κίνηση που εκτόξευσε ακόμη περισσότερο την προτίμηση του κόσμου στο Xbox.

CLOUD GAMING


Στα μελλοντικά σχέδια του 2021 παρατηρείται η αξιοποίηση του cloud gaming, μιας υπηρεσίας που μεταφέρει το Xbox Game Pass Ultimate σε iOS συσκευές και Pc κάνοντας πιο εύκολη την σύνδεση των παιχτών μεταξύ τους. Αναμένονται από το Xbox μεγάλες εκπλήξεις καθώς και μια τεράστια πληθώρα από παιχνίδια κατά τη διάρκεια του 2021 με πολλά από αυτά να έρχονται κιόλας από τις αρχές του χρόνου.