Χριστούγεννα στο Animal Crossing: Πώς θα φτιάξετε το δικό σας “snowboy”

Ένας δημιουργικός παίκτης έδειξε μέσω reddit μια σχετικά απλή μέθοδο για την κατασκευή ενός snowboy στο Animal Crossing: New Horizons που μπορεί να φανεί χρήσιμη σε πολλούς παίκτες. Παρά το γεγονός ότι είναι σχεδόν δύο ετών, το Animal Crossing: New Horizons κατάφερε να διατηρήσει αρκετά τη δημοτικότητά του. Όταν πρωτοχτύπησε η COVID-19, πολλοί κατέφυγαν στο Animal Crossing: New Horizons ως τρόπο να απασχοληθούν δημιουργικά κατά τους μήνες της καραντίνας.

Το Animal Crossing λοιπόν, δίνει συνέχεια τη δυνατότητα να βγάλεις τον δημιουργικό σου εαυτό, μέσα από την απόκτηση συνταγών και την κατασκευή κάποιων items, είτε αυτά είναι έπιπλά, είτε συσκευές, είτε διάφορες εγκαταστάσεις τέχνης κ.ο.κ. Αυτό είναι και ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του Animal Crossing, η πληθώρα συνταγών που μπορεί να αποκτήσει ο παίκτης για να εμπλουτίσει το σκηνικό του και η αλλαγή των θεματικών ανάλογα την εποχή που βρίσκεται.

Για παράδειγμα, κατά την περίοδο του Οκτωβρίου, θα υπάρχουν συνταγές Halloween που οι παίκτες θα μπορούν να λάβουν μόνη εκείνη τη περίοδο, το ίδιο και τα υλικά τους. Έτσι ο Δεκέμβριος έρχεται με χιόνια στο νησί και επιτρέπει τη συλλογή θεματικών συνταγών αφού δημιουργήσει ο παίκτης ένα “snowboy”.

Ωστόσο, ορισμένες φορές η απόκτηση συνταγών ειδικά όταν αυτές είναι εποχιακές, μπορεί να απαιτούν παραπάνω προσπάθεια και ακρίβεια, ειδικά όταν έχεις μία ευκαιρία για να το πετύχεις. Στη συγκεκριμένη περίπτωση λοιπόν, η δόμηση ενός «χιονοαγοριού» απαιτεί τη γνώση επακριβών διαστάσεων που είναι λίγο δύσκολο να προσδιοριστούν από την πλειονότητα της κοινότητας.

How to make the perfect Snowboy❄️⛄️ from AnimalCrossing

Ένας χρήστης του Reddit όμως, ονόματι MidniteCowgirl έκανε ένα μικρό διάγραμμα με στιγμιότυπο οθόνης εντός του παιχνιδιού που δείχνει στους παίκτες σε ποιο ύψος πρέπει να είναι οι χιονόμπαλες. Με αυτόν τον τρόπο, οποιοσδήποτε παίκτης μπορεί να προσπαθήσει να φτιάξει το τέλειο snowboy στο Animal Crossing: New Horizons.

Ο χρήστης χρησιμοποιεί έξυπνα το δικό του avatar στο παιχνίδι ως σημείο αναφοράς για να μεταφέρει το σωστό ύψος των χιονόμπαλων σε σχέση με το ύψος του χαρακτήρα του παίκτη. Θέλει λίγη εξάσκηση στην αρχή, αλλά μετά η πρακτική αυτή μπορεί να γίνει ρουτίνα.

Είναι πολύ ενδιαφέρον το πώς τα μέλη της κοινότητας Animal Crossing είναι αλληλέγγυα, βοηθώντας ο ένας το άλλο σε τέτοιες καταστάσεις. Εξάλλου, είναι ήδη ένα παιχνίδι που βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στη σύνδεση των παικτών μεταξύ τους.