“Η Samsung θέτει νέα πρότυπα για τα smartphones σε έναν κόσμο που συνεχώς μεταβάλλεται” σύμφωνα με τον επικεφαλής της Samsung TM Roh

Ο Πρόεδρος και Επικεφαλής του MX Business της Samsung, TM Roh, δίνει μια μικρή γεύση από το επερχόμενο Samsung Galaxy Unpacked event που θα πραγματοποιηθεί το Φεβρουάριο. Η νέα σειρά Samsung Galaxy S είναι εδώ και προσφέρει στους χρήστες μια αναβαθμισμένη εμπειρία παραγωγικότητας και δημιουργικότητας με την κάμερα επαγγελματικών προδιαγραφών, την ισχυρή απόδοση και την επαναστατική λειτουργία Nightography.

Ειδικότερα, ο Dr. TM Roh, αναφέρει: “Στη Samsung, χρειάζεται να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά, ώστε η τεχνολογία μας να αλλάζει τον τρόπο που βιώνουμε τον κόσμο γύρω μας και να διευκολύνει τις ζωές μας. Γι’ αυτό προκαλούμε συνεχώς τον εαυτό μας να σπάσει τους κανόνες σε σχέση με τις δυνατότητες ενός smartphone. Η Samsung καινοτομεί και αφουγκράζεται τις ανάγκες των καταναλωτών.

Με την κοινοτοπία και τις επαναλαμβανόμενες ενημερώσεις να κατακλύζουν την αγορά των smartphones η φιλοδοξία μας παραμένει σταθερή: να ανιχνεύουμε τον αντίκτυπο των αλλαγών μέσα από τα σχόλια των καταναλωτών και να συνεχίσουμε να παρέχουμε εμπειρίες κινητής που μας δίνουν τη δυνατότητα να εξελισσόμαστε.

Με κάθε νέα εξέλιξη των συσκευών Samsung Galaxy, έχουμε εισαγάγει λειτουργίες που επαναπροσδιορίζουν ολόκληρη την κατηγορία κινητής. Και για ακόμη μία φορά, πρόκειται να ξαναγράψουμε τους κανόνες της βιομηχανίας.

Στο επερχόμενο Unpacked που θα πραγματοποιηθεί το Φεβρουάριο του 2022, θα σας παρουσιάσουμε την πιο αξιοσημείωτη συσκευή της σειράς S που έχουμε δημιουργήσει ποτέ. Η επόμενη γενιά του Samsung Galaxy S είναι εδώ, συγκεντρώνοντας τις καλύτερες εμπειρίες Samsung Galaxy στην απόλυτη συσκευή. Με αυτή τη συσκευή οι καταναλωτές θα κατακτήσουν τη νύχτα, χάρη στη δυνατότητα λήψης των καλύτερων και πιο φωτεινών φωτογραφιών και βίντεο που έχουν τραβήξει έως τώρα με smartphone. Επίσης, οι χρήστες θα κυριαρχήσουν την ημέρα έχοντας ισχύ, ταχύτητα και μοναδικά εργαλεία. Θα απολαύσουν πρωτοποριακές καινοτομίες, που έγιναν δυνατές χάρη στην πιο smart εμπειρία Samsung Galaxy που έχει υπάρξει έως σήμερα. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την περιβαλλοντική συνείδηση, αφού οι χρήστες είναι μέρος του πιο βιώσιμου οικοσυστήματος Samsung Galaxy. Και ναι, θα βοηθήσουν τη Samsung να επαναπροσδιορίσει το μέλλον των smartphones για ακόμη μια φορά. Ετοιμαστείτε για την απόλυτη Ultra εμπειρία.”