Το Battlefield 2042 κοντεύει να φτάσει το eFootball

Το Battlefield 2042 δεν έκανε το πιο «ζεστό» ξεκίνημα, καθώς ήδη έχει σημειώσει ένα αρνητικό ρεκόρ όσο αφορά την αποδοχή του. Συγκεκριμένα, μετά την επίσημη κυκλοφορία του, στις 19 Νοεμβρίου, το παιχνίδι κατάφερε να πέσει στον πάτο των κριτικών του Steam. Ο τίτλος βρίσκεται στη δεκάδα των χαμηλότερων θέσεων όσον αφορά τα user reviews της πλατφόρμας. Επί του παρόντος, στο Steam βλέπουμε πως το Battlefield 2042 έχει λάβει συνολικά 43.039 κριτικές, από τις οποίες μόλις οι 10.879 είναι θετικές.

Τα δέκα παιχνίδια που βρίσκονται στον πάτο των user reviews είναι τα παρακάτω, τη στιγμή που γράφονται οι γραμμές αυτές:

Συνεπώς, το Battlefield 2042 «κατέκτησε» την ένατη θέση από το τέλος, και έτσι βρίσκεται κοντά σε άλλα παιχνίδια των οποίων η αποδοχή ήταν πολύ αρνητική, με «βασιλιά» το eFootball της Konami.

Και στο Metacritic, τα πράγματα δεν είναι καλύτερα. Στην έκδοσή του για PC, για παράδειγμα, ο τίτλος έχει συγκεντρώσει 3.193 κριτικές από χρήστες της πλατφόρμας, με μέσο όρο βαθμολογίας το 2.3/10…

Ο περισσότερος κόσμος που δίνει αρνητική βαθμολογία αναφέρει ως αιτίες παράγοντες όπως τον τεχνικό τομέα και τα προβλήματα που παρουσιάζει, την αφαίρεση σημαντικών χαρακτηριστικών που τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς περιελάμβαναν και το ελλιπές περιεχόμενο.

Οι αντιδράσεις για τον τίτλο της κλασικής σειράς Battlefield δεν ήταν ιδιαίτερα θετικές, από την πρώτη στιγμή, με sites όπως το Eurogamer να προχωρούν σε αρνητική κάλυψη του λανσαρίσματος με δημοσιεύματα όπως αυτό που μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.