Αναβολή για την κυκλοφορία του Elden Ring

Ο επίσημος λογαριασμός του πολυαναμενόμενου action RPG της εταιρείας FromSoftware, Elden Ring, έκανε γνωστό πως η κυκλοφορία του θα καθυστερήση κατά μερικές εβδομάδες. Συνεπώς, αντί να το δούμε στις 21 Ιανουαρίου, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, το νέο παιχνίδι του Hidetaka Miyazaki θα έρθει στις 25 Φεβρουαρίου του 2022.

Η ανακοίνωση:

Τον τελευταίο καιρό δεν μάθαμε νεότερες πληροφορίες για το παιχνίδι και δεν είδαμε νέο υλικό μέσω trailer, παρόλο που η κυκλοφορία του δεν ήταν μακριά. Έτσι, αρκετός κόσμος θεωρούσε δεδομένη μία καθυστέρηση, ειδικά μετά από το πρόσφατο leak που φέρεται να δείχνει το Elden Ring να παίζει σε κονσόλα Xbox One, το οποίο συγκέντρωσε κάποιες αρνητικές αντιδράσεις.

Η ανακοίνωση της κάνει λόγο και για τη διεξαγωγή ενός “closed network test” τον Νοέμβριο. Ειδικότερα, η ανακοίνωση αναφέρει τα παρακάτω:

«Το ELDEN RING θα κυκλοφορήσει στις 25 Φεβρουαρίου του 2022, καθώς το βάθος και η στρατηγική ελευθερία του τίτλου ξεπέρασαν τις αρχικές μας προσδοκίες. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την υπομονή. Ανυπομονούμε να βιώσετε την εμπειρία του παιχνιδιού στο Closed Network Test τον Νοέμβριο. Η ομάδα του ELDEN RING».

Το closed network test θα λάβει χώρα στις 12 -15 Νοεμβρίου σε PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S και στις εξής ώρες για την Ελλάδα:

  • 12 Νοεμβρίου 13:00 – 16:00
  • 13 Νοεμβρίου 05:00 – 08:00
  • 13 Νοεμβρίου 21:00 – 00:00
  • 14 Νοεμβρίου 13:00 – 16:00
  • 15 Νοεμβρίου 05:00 – 08:00

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να εγγραφούν εδώ. Το Elden Ring θα υποστηρίζει cross-play multiplayer μεταξύ προηγούμενης και νέας γενιάς κονσολών (οι παίκτες PlayStation 5 και PlayStation 4 θα μπορούν να παίζουν μαζί, το ίδιο για τα Xbox Series X | S και Xbox One. Όσοι παίζουν σε PlayStation δεν θα μπορούν να παίζουν με εκείνους που τρέχουν τον τίτλο σε Xbox).