Νεότερα για τη συνέχεια του Mass Effect

Παρόλο που δεν είναι είδηση ότι υπάρχει ένα νέο παιχνίδι Mass Effect σε ανάπτυξη – παρουσιάστηκε για πρώτη φορά σε ένα τρέιλερ στα τέλη του περασμένου έτους – αυτή η αφίσα της BioWare που κυκλοφόρησε για το παιχνίδι είναι καινούργια και αν είστε από εκείνους τους fans που δεν μπορούν να περιμένουν, ίσως θα εκτιμήσετε ακόμα και τις μικρότερες αναφορές στον επόμενο τίτλο της σειράς.

Η φετινή ανάρτηση στο blog της BioWare για τον εορτασμό της «ημέρας N7» ήταν αναμφισβήτητα χαμηλών τόνων, με αυτή τη σύντομη αναφορά στο επόμενο παιχνίδι της σειράς:

«Φυσικά, εργαζόμαστε σκληρά για την επόμενη περιπέτεια στο σύμπαν του Mass Effect. Μέχρι τότε, δεχθείτε τις πιο ταπεινές μας ευχαριστίες που μας συνοδεύσατε σε αυτό το ταξίδι. Γνωρίζουμε ότι δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε χωρίς εσάς — την Ημέρα N7 ή οποιαδήποτε άλλη μέρα».

Αμέσως μετά, ωστόσο, ίσως κάποιος να σκέφτηκε ότι θα ήταν καλό να δώσουν στον κόσμο κάτι περισσότερο από μια μόνο γραμμή με αόριστες αναφορές για το επόμενο παιχνίδι, και έτσι αναρτήθηκε αυτό το tweet με μια αφίσα επισυναπτόμενη:

Δεν είναι γνωστό για την ώρα το πότε θα δούμε το επόμενο παιχνίδι της πολυαγαπημένης σειράς RPG της BioWare, ούτε το τι ακριβώς θα είναι αυτός ο νέος τίτλος. Παράλληλα, περιμένουμε νεότερα και για το επόμενο μεγάλο παιχνίδι της εταιρείας, το Dragon Age 4, προσθήκη σε ακόμα ένα ιδιαίτερα επιτυχημένο franchise ρόλων. Πάντως, το Mass Effect 5 ε’ναι στα σκαριά και οι ηθοποιοί πίσω από τον Commander Shepard θέλουν να εμπλακούν, όπως δήλωσαν οι ίδιοι πρόσφατα.

Σε μια συνέντευξη με το GamesRadar για τον εορτασμό της Ημέρας Mass Effect N7, η Jennifer Hale και ο Mark Meer συζητούν το μέλλον της σειράς Mass Effect και δηλώνουν αμφότεροι πώς θέλουν να συμμετάσχουν.